Saç Ekimi Şu An İçin Gerekli Midir?

• Konuyu başlatan Forest
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 183
  • Cevap 4

Saç Ekimi Şu An İçin Gerekli Midir?

1
Merhaba arkadaşlar, forumu bir haftadır takip ediyorum ve yeni üye oldum. 35 yaşındayım ve şimdiye kadar saçla ilgili herhangi bir ilaç veya takviye kullanmadım. Alnım her zaman genişti ama son birkaç yılda saçlarımın yanları açılmaya başladı ve ön çizgim biraz geriye gitmiş olabilir. Tepede herhangi bir sorun yok. Sizce şu an saç nakli yaptırmalı mıyım, gerek var mı? Eğer yaptırmam iyi olur diyorsanız, neresi daha iyi olur? Şişli'de yaşıyorum ve çevremde birçok saç ekim merkezi var. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
4 6
1
Gerek yok saç ekimine şu anki durumunuz gayet yeterli 3 güne 1 dutasterid bu saçı rahat toplar
F

Forest

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumu bir haftadır takip ediyorum ve yeni üye oldum. 35 yaşındayım ve şimdiye kadar saçla ilgili herhangi bir ilaç veya takviye kullanmadım. Alnım her zaman genişti ama son birkaç yılda saçlarımın yanları açılmaya başladı ve ön çizgim biraz geriye gitmiş olabilir. Tepede herhangi bir sorun yok. Sizce şu an saç nakli yaptırmalı mıyım, gerek var mı? Eğer yaptırmam iyi olur diyorsanız, neresi daha iyi olur?

Şişli'de yaşıyorum ve çevremde birçok saç ekim merkezi var. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

D

Dixon

Üye
Merhaba @Forest, ön çizgiden şikayetçiysen saç nakli yaptırabilirsin, ancak genel olarak başka bir saç problemin görünmüyor. Ön çizgiye yapılacak ekimler profesyonellik gerektirir ve her saç ekim merkezi bu konuda iyi iş çıkaramaz. Sonuç doğal ve sık olmalı, aksi takdirde ekim yapıldığı çok belli olur ve doğal görünmez. Dikkatlice bir merkez seçmeni öneririm.

F

Forest

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler, yaşıma bağlı olarak ön saç çizgi bayağı bir geriye doğru açılı artık saçları pek tarayamıyorum bundan dolayı saç ekimi olumlu bakıyorum. Doktor Hakan klinik'den bir randevu aldım birkaç yorum okudum genelde memnun olmuşlar. Doğallık olarak da gayet başarılı bir klinik araştırmalarıma göre.

Y

Yakut

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumu bir haftadır takip ediyorum ve yeni üye oldum. 35 yaşındayım ve şimdiye kadar saçla ilgili herhangi bir ilaç veya takviye kullanmadım. Alnım her zaman genişti ama son birkaç yılda saçlarımın yanları açılmaya başladı ve ön çizgim biraz geriye gitmiş olabilir. Tepede herhangi bir sorun yok. Sizce şu an saç nakli yaptırmalı mıyım, gerek var mı? Eğer yaptırmam iyi olur diyorsanız, neresi daha iyi olur?

Şişli'de yaşıyorum ve çevremde birçok saç ekim merkezi var. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
Psikolojik olarak iyi hissedebilirsin, saç ekimi sonrası kendini mutlu hisseden yakınım var.

H

Huntell

Üye
Gerek yok saç ekimine şu anki durumunuz gayet yeterli 3 güne 1 dutasterid bu saçı rahat toplar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
49
Toplam ziyaretçi
72
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt