Saç ekimi sonucu ne zaman belli olur

• Konuyu başlatan Ronai
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 629
  • Cevap 1

Saç ekimi sonucu ne zaman belli olur

1
Arkadaşlar saç ekimi yaptırdık diyelim maksimum sonuçlar ne zaman belli olur tam sonuçları görmek için kay sonunda oluşur yani bu süreden sonra artık bişey beklemeyin demek gibi bende ekim yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim nedeni ise ekilen greftlerin tutmama ihtimali gerçi günümüzde artık bu işi çok profesyonel yapan merkezler var bir saç ekimi sonucunda görüyoruz. Saç ekimi sonuçları çok iyi olan var olmayan da. Bazen kötü ekimlere dek geliyorum aynı yere ekim yaptırıp sonuçları iyi olan var olmayan da. Acaba diyorum bu durumun oluşmasında ki en temel etken nedir. Kişideki saç kalitesimi, donör alanı yeterli olması, ekim sonrası yanlış bakım mı yada ekim şansı mı diyelim sizce bu durum hangi sebepten dolayı kaynaklanabilir.
1 6
1
9. ayda tam net sonuç çıkar ortaya kardeşim.
R

Ronai

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptırdık diyelim maksimum sonuçlar ne zaman belli olur tam sonuçları görmek için kay sonunda oluşur yani bu süreden sonra artık bişey beklemeyin demek gibi bende ekim yaptırmak istiyorum ama bir türlü karar veremedim nedeni ise ekilen greftlerin tutmama ihtimali gerçi günümüzde artık bu işi çok profesyonel yapan merkezler var bir saç ekimi sonucunda görüyoruz. Saç ekimi sonuçları çok iyi olan var olmayan da. Bazen kötü ekimlere dek geliyorum aynı yere ekim yaptırıp sonuçları iyi olan var olmayan da. Acaba diyorum bu durumun oluşmasında ki en temel etken nedir. Kişideki saç kalitesimi, donör alanı yeterli olması, ekim sonrası yanlış bakım mı yada ekim şansı mı diyelim sizce bu durum hangi sebepten dolayı kaynaklanabilir.

rooney43

rooney43

Üye
9. ayda tam net sonuç çıkar ortaya kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
81
Toplam ziyaretçi
132

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt