Saç ekimi sonuçları, yorumları ve doğru bilinen yanlışlar

• Konuyu başlatan drzaferulusan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 770
  • Cevap 5

Saç ekimi sonuçları, yorumları ve doğru bilinen yanlışlar

1
Saç Ekimi Sonuçları ve Yorumları Doğru Bilinen Yanlışlar, Merhaba Ben Dr olarak tüm sorulara bildiğim kadarıyla yanıt verecegim., Öncelikle süre konusunda çok tartışma var. Bir iç hastalıkları uzmanı olarak ve hemodiyalizde yıllarca sorumle hekim olarak çalıştığımdan nakil için organ saklanması konusunu oldukça iyi biliyorum. Canlı dokular örneğin böbrek, saç graftleri uygun solüsyonda ve uygun soğuklukta 24 ile 48 saat rahatlıkla dayanabilir. Bu nedenle saç ekiminde graftlerin ölmesi düşünülemez.
5 6
1
[USER=236]@drzaferulusan[/USER], hocam ekimden önce hem var olan saçlar hemde ekilen saçlar için proscar kullanılması gerekirmi
D

drzaferulusan

Üye
Saç Ekimi Sonuçları ve Yorumları Doğru Bilinen Yanlışlar, Merhaba Ben Dr olarak tüm sorulara bildiğim kadarıyla yanıt verecegim.,
Öncelikle süre konusunda çok tartışma var. Bir iç hastalıkları uzmanı olarak ve hemodiyalizde yıllarca sorumle hekim olarak çalıştığımdan nakil için organ saklanması konusunu oldukça iyi biliyorum.
Canlı dokular örneğin böbrek, saç graftleri uygun solüsyonda ve uygun soğuklukta 24 ile 48 saat rahatlıkla dayanabilir. Bu nedenle saç ekiminde graftlerin ölmesi düşünülemez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
life

life

Üye
Saç ekimi sürecinde 7 8 saat geçince greftlerin öldüğü söyleniyor bu doğru mu? 24 saat 48 saat fazla değil mi?

D

drzaferulusan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekimi sürecinde 7 8 saat geçince greftlerin öldüğü söyleniyor bu doğru mu? 24 saat 48 saat fazla değil mi?
Burada kullanilan solusyon ve so[ukluk ,onemli . uygun kosullarda en az 24 saat dayanmasi cok kolay olur.

D

drzaferulusan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekiminde mikromotor köklere zarar verdiği için başka yöntemle alınmalıdır.
Bu konuda da en önemli yaklaşım mikromotor kullanan elin profesyonelliğidir. Nasıl ki bıçakla çok güzel soğan biber domates doğrayıp güzel bir yemek yapabilirseniz aynı zamanda elinizi de kesip hastanelik olabilirsiniz. Kurban bayramındaki hastanelik olankişileri düşünün Burada da durum aynıdır. Çok keskin bir punch ile grafti serbest hale getiriyorsunuz. Tertemiz da çıkarabilirsini grafti ortadan ikiye de bölebilirsiniz.

B

Binberak

Üye
Saç ekiminde mikromotor köklere zarar verdiği için başka yöntemle alınmalıdır.
Bu konuda da en önemli yaklaşım mikromotor kullanan elin profesyonelliğidir. Nasıl ki bıçakla çok güzel soğan biber domates doğrayıp güzel bir yemek yapabilirseniz aynı zamanda elinizi de kesip hastanelik olabilirsiniz. Kurban bayramındaki hastanelik olankişileri düşünün Burada da durum aynıdır. Çok keskin bir punch ile grafti serbest hale getiriyorsunuz. Tertemiz da çıkarabilirsini grafti ortadan ikiye de bölebilirsiniz.
Saç ekimi yaptırdıktan sonra sabun kullandım sabun kullanmanın saç ekimine olumsuz etkisi var mı?

L

lastmorn

Üye
@drzaferulusan, hocam ekimden önce hem var olan saçlar hemde ekilen saçlar için proscar kullanılması gerekirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt