Saç ekimi sonrası zeytinyağı ne kadar sürebilirim?

• Konuyu başlatan emay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 425
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası zeytinyağı ne kadar sürebilirim?

1
Saç ekimi sonrası zeytinyağı ne kadar sürebilirim? Ekim yapıldıktan sonra iyi bir bakım yapmak istiyorum sürecin en iyisi olması açısından bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
2 6
1
Zeytin yağı ve kantoron yağı karışımı bir kür var eczane den temin edebilirsiniz
E

emay

Üye
Saç ekimi sonrası zeytinyağı ne kadar sürebilirim? Ekim yapıldıktan sonra iyi bir bakım yapmak istiyorum sürecin en iyisi olması açısından bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

M

Memory

Üye
Bununla ilgili bir hadis okumuştum daha önce Peygamber efendimizin bence doğal olduktan sonra uzun süre kullanabilirsiniz.

Değerli kardeşimiz,

Gerçekten de Allah Rasulü Efendimiz (sav)'in:

"Zeytinyağı yiyin ve onunla yağlanın, çünkü o mübarek bir ağaçtandır." (Tirmizi, atime 43; İbn Mace, at'ime 43; Darimi, at'ime 20)

buyurduğu sahih hadis kitaplarımızda geçmektedir. Bazı kitaplarda: "Çünkü o hoş ve mübarektir... Çünkü onda yetmiş derde deva vardır, cüzzam da bunlardan biridir. Basura iyi gelir..." (Hindî, Kenz, X/48) gibi ilaveler de vardır.

sorularlaislamiyet sitesi alıntı

M

mesutflz92

Üye
Zeytin yağı ve kantoron yağı karışımı bir kür var eczane den temin edebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
40
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt