Saç ekimi sonrası yüzün şişmemesi ne yapmalıyım

• Konuyu başlatan babalam
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 262
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası yüzün şişmemesi ne yapmalıyım

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırdıktan sonra bir çok kişide farklı yüz tipleri ortaya çıkıyor kimisi yüzü şişiyor kimisi saç ekimi sonrası yüzü şişmiyor, saç ekimi sonrası ben neye dikkat edersem bu yüz şişmesi olmaz lütfen bilenler yardımcı olsun
3 6
1
Teşkkür ederim eğer farklı bir uygulama varsa da bilgi almak isterim yüzümün şişmesini hiç istemiyorum ben korkuyorum.
B

babalam

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırdıktan sonra bir çok kişide farklı yüz tipleri ortaya çıkıyor kimisi yüzü şişiyor kimisi saç ekimi sonrası yüzü şişmiyor, saç ekimi sonrası ben neye dikkat edersem bu yüz şişmesi olmaz lütfen bilenler yardımcı olsun

M

maximum

Üye
Yüz üstü sakın yatmayın, kafanızı yukarı doğru kaldırın sürekli yüzünüz pek şişmez o zaman

lusyus

lusyus

Üye
Buz tedavisi uygulaması yapmalısınız günlük arada 2 3 saat buz yapın

B

babalam

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşkkür ederim eğer farklı bir uygulama varsa da bilgi almak isterim yüzümün şişmesini hiç istemiyorum ben korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt