saç ekimi sonrası yıkamasını kendi yapanlar?

• Konuyu başlatan MADEM
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 266
  • Cevap 4

saç ekimi sonrası yıkamasını kendi yapanlar?

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası şehir dışında olacağım için yıkamalarımı kendim yapacağım bu durumu kendim yapabilirmiyim? saç ekimi yapıldıktan sonra ilk yıkama ne zaman yapılmaktadır.
4 6
1
Saç ekimi yapıldıktan 3 gün sonra bepanthol losyonu uygulamıyormuş nasıl kullanılacak bu losyon?
M

MADEM

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası şehir dışında olacağım için yıkamalarımı kendim yapacağım bu durumu kendim yapabilirmiyim? saç ekimi yapıldıktan sonra ilk yıkama ne zaman yapılmaktadır.

W

wers

Üye
Saç ekimi sonrası yıkamanızı kendinizde yapabilirsiniz. Saç ekim merkezinin harfiyen dediklerini yap sıkıntı olmaz

T

Taner043

Üye
Kendim yaptım ossi hair saç ekim merkezine gidip gelme durumum olmadığı için arkadaşlar süreç gayet sağlıklı ilerliyor.

rooney43

rooney43

Üye
saç ekimi sonraki süreç çok önemli örneğin ben saç ekimi yaptırmış olsam sanırım saç ekimi öncesi firmanın otelleri var bildiğim paket satıyorlar kesinlikle orda kalmak isterim.

U

Umut

Üye
Saç ekimi yapıldıktan 3 gün sonra bepanthol losyonu uygulamıyormuş nasıl kullanılacak bu losyon?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt