Saç ekimi sonrası yıkama hakkında

• Konuyu başlatan senpaituyun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 214
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası yıkama hakkında

1
Arkadaşlar merhabalar saç ekimi yaptırdım bugün 92. gündeyim tayin durumundan dolayı başka eve taşınmak zorunda kaldım evde doğalgaz sayacım yok haftaya kadar yani sıcak suyum 1 hafta olmayacağı için yıkama yapamiyacam. Banyoda saçımı normal musluktan akan suyla yıkasam su sıcaklığı normal soğuktan biraz daha soğuk ekilen saçlara bir zararı olur mu yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
2 6
1
kanatmadığın muddetce bişi olmaz
S

senpaituyun

Üye
Arkadaşlar merhabalar saç ekimi yaptırdım bugün 92. gündeyim tayin durumundan dolayı başka eve taşınmak zorunda kaldım evde doğalgaz sayacım yok haftaya kadar yani sıcak suyum 1 hafta olmayacağı için yıkama yapamiyacam. Banyoda saçımı normal musluktan akan suyla yıkasam su sıcaklığı normal soğuktan biraz daha soğuk ekilen saçlara bir zararı olur mu yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

lusyus

lusyus

Üye
Soğuk suyla yıkama olmaz

L

lugano

Üye
kanatmadığın muddetce bişi olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt