Saç ekimi sonrası yapılacak olanlar?

• Konuyu başlatan Çağrım
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 235
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası yapılacak olanlar?

1
Saç ekimi sürecinde aradığım cevaplara bulmakta çok zorlanıyorum lütfen yardım. saç ekimden kaç gün sonra normal şekilde yatabiliriz? Saç ekimi kaç gün sonra kafa derimize, saçlarımıza yıkama haricinde dokunabiliriz? ya da saç ekimden 2 hafta sonra dokunursak, bastırırsak, uyuşuk olduğu için fark etmeden bir yere kafamızı yaslarsak köklere zarar gelir mi? Tepe bölgesindeki uyuşukluk, hissizlik ne zaman geçer?
3 6
1
[QUOTE="Çağrım, post: 5742, member: 573"] Saç ekimi sonrası ağrı sızı yok deniliyor bu doğru mu? anladığım kadarıyla ağrı ve sızı oluyor bunu iyice kavramış durumdayım [/QUOTE] Herkeste değil ama bazı kişilerde ilk bir hafta doner bölgede şiddetli ağrı hissedilmesi, hassasiyet ve şişlik oluşuyor bazı kişilerde hiç ağrı olmuyormuş. Bu durum kişiden kişiye göre değişebiliyor eğer ağrılar uzun süre sürerse ekim yapılan yere sormak gereklidir.
Ç

Çağrım

Üye
Saç ekimi sürecinde aradığım cevaplara bulmakta çok zorlanıyorum lütfen yardım. saç ekimden kaç gün sonra normal şekilde yatabiliriz? Saç ekimi kaç gün sonra kafa derimize, saçlarımıza yıkama haricinde dokunabiliriz? ya da saç ekimden 2 hafta sonra dokunursak, bastırırsak, uyuşuk olduğu için fark etmeden bir yere kafamızı yaslarsak köklere zarar gelir mi? Tepe bölgesindeki uyuşukluk, hissizlik ne zaman geçer?

Ç

Çağrım

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç ekimi sonrası ağrı sızı yok deniliyor bu doğru mu? anladığım kadarıyla ağrı ve sızı oluyor bunu iyice kavramış durumdayım

A

Ahmetyzc

Üye
selamlar, akl de saç ekimi yaptırdım ben 10 ay oldu yaklaşık, benim ağrım sızım olmadı uyuşukluk ve ödem de zamanla kayboldu ama kişiden kişiye değişiyormuş duyduğuma göre, sadece ilk akşam uyurken gerildim yanlış bi şey yaparım diye sonra sırt üstü yatmaya alıştım. lokal anestezi yaptılar kafama ilk başta hissederim sanmıştım inanmamıştım ama operasyon esnasında uyudum :D güvendiğiniz yere yaptırın düşünüyorsanız, ben çok araştırdım çok analize gittim ama en güven duyduğum hasan bey oldu. tavsiye ederim...

J

jamesblond

Üye
Saç ekimi sonrası ağrı sızı yok deniliyor bu doğru mu? anladığım kadarıyla ağrı ve sızı oluyor bunu iyice kavramış durumdayım
Herkeste değil ama bazı kişilerde ilk bir hafta doner bölgede şiddetli ağrı hissedilmesi, hassasiyet ve şişlik oluşuyor bazı kişilerde hiç ağrı olmuyormuş. Bu durum kişiden kişiye göre değişebiliyor eğer ağrılar uzun süre sürerse ekim yapılan yere sormak gereklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt