Saç ekimi sonrası vitamin ve şampuan

• Konuyu başlatan Sivalanta
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 346
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası vitamin ve şampuan

1
Merhabalar herkese 16 gün önce saç ekimi yaptırdım ekim merkezim bana herhangi bir şampuan vitamin önermedi sadece talimatlara uyun diye bir yönerge verdi bende bakım seti almadım. Ekilen yerlerde yağlanma halen devam ediyor DHT hormonu fazla olduğu için hâlâ yağlanma var saçları güçlendirmek için ne önerirsiniz ayrıca vitamin olarak ne kullanmaliyim.
3 6
1
[QUOTE="Çağrım, post: 5740, member: 573"] bepanthol köpük losyon saç ekimi sonrası bunu mu kullanacağım [/QUOTE] Evet dostum bunu kullanabilirsin yada Altermed Panthenol olabilir
S

Sivalanta

Üye
Merhabalar herkese 16 gün önce saç ekimi yaptırdım ekim merkezim bana herhangi bir şampuan vitamin önermedi sadece talimatlara uyun diye bir yönerge verdi bende bakım seti almadım. Ekilen yerlerde yağlanma halen devam ediyor DHT hormonu fazla olduğu için hâlâ yağlanma var saçları güçlendirmek için ne önerirsiniz ayrıca vitamin olarak ne kullanmaliyim.

K

kelboy

Üye
Yeni ekim yaptırdığın için sert şampuanlar kullanamazsınız, Dalin yada Sebamed bebek şampuanları var ekim yerinize sorarak yıkama yapın. Ekim alanında kuruyan kabukların köklere zarar vermemesi için yumuşatıcı olarak bepanthol köpük losyon kullanın. Vitamin olarak xpecia tablet içinde 2.5 biotin var yeterlidir başka ürün alırsanız içerdiği biotin, keratin ve b6 oranlarına bakmanı öneririm.

Ç

Çağrım

Üye
Yeni ekim yaptırdığın için sert şampuanlar kullanamazsınız, Dalin yada Sebamed bebek şampuanları var ekim yerinize sorarak yıkama yapın. Ekim alanında kuruyan kabukların köklere zarar vermemesi için yumuşatıcı olarak bepanthol köpük losyon kullanın. Vitamin olarak xpecia tablet içinde 2.5 biotin var yeterlidir başka ürün alırsanız içerdiği biotin, keratin ve b6 oranlarına bakmanı öneririm.
bepanthol köpük losyon saç ekimi sonrası bunu mu kullanacağım

K

kelboy

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
2
Çevrim içi ziyaretçiler
14
Toplam ziyaretçi
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt