Saç ekimi sonrası toppik kullanılır mı?

• Konuyu başlatan rooney43
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 6

Saç ekimi sonrası toppik kullanılır mı?

1
Uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum saç ekimi sonrası toppik kullanılır mı?  Önlerimde bulunan ve tepede ki seyrekliği saçlar uzadıkça kapatmaya çalışıyorum tabi psikolojik olarak saç ekimi belli olmasın diye saç ekimi sonrasındaki süreç için toppik kullanmanın zararı olur mu?
6 6
1
Saç ekimi sonrası topik kullanılabilir.
rooney43

rooney43

Üye
Uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum saç ekimi sonrası toppik kullanılır mı?  Önlerimde bulunan ve tepede ki seyrekliği saçlar uzadıkça kapatmaya çalışıyorum tabi psikolojik olarak saç ekimi belli olmasın diye saç ekimi sonrasındaki süreç için toppik kullanmanın zararı olur mu?

L

Levent

Üye
genç yaşta yani 23 yaşında saç ekimi yaptırmış biri olarak 10 yıl önce saç ekimi sonrası toppik kullandım. saç ekimi sonrası toppik kullanımı için 2 detaya dikkat etmeniz gerekiyor. Bir kaç olumsuz durum ilede karşılaşabilirsiniz.
1- 1. ayın sonunda kullanabilirsiniz.
2- Kullandığınız an hemen kısa sürede yıkamalısınız.

Alperen

Alperen

Üye
Kendinizi rahat hissedebileceğiniz kadar rahat olun saç ekimi sonrası şok dökülme yaşıyorsunuz saçlarınızın tamamı dökülmüyor bu dökülmeyenler ile belirli bir süre çok rahat şekilde sıfır numara gibi takılabilirsiniz. Kullanan vardı forum bulursam link bırakayım

S

seranew

Üye
saç ekimi sonrası toppik kullanmanın hiç bir sıkıntısı olmaz, 1 ay kullanmamalı sadece yakın bir arkadaşım kullandı ordan biliyorum

E

edias

Üye
saç ekimi sonrası toppik kullanmanın herhangi bir zararı oldugunu düşünmüyorum, zaten saçda kısa bir süre kalacak yada saçlı kısa saçlı deride, yaralar geçtiğine emin olduğunda ve saç köklerin dökülmeye başladığında özel günlerinde ve kısa süre sonra 2 3 saat sonra yıkayabileceksen rahatlıkla kullanabilirsin. Evet zararı olabilir mi olabilir. Kullanan bir arkadaşımı bildiğim için çok fazla sıkıntı olmaz sanırım arkadaşımda olmadıda

L

Levent

Üye
Saç ekimi sonrası kullanılacak bir çok ürün var özellikle ilk 6 ay çok önemli, özel bir gününüz var ve bugünde saç ekimi hassasiyetiniz var çünkü sizi görenler size diyecek ne oldu bu kafaya garip garip bakışlar lütfen yanlış anlamayın bir hiz anlam yüklemesi yapmak değil niyetim malesef böyle oluyor acımasız sözler söyleyenler var. Toppik herhangi bir marka alın ve kendiniz veya güvendiğiniz bir berberde toppik yaptırın saç ekimi köklerine zarar vermez kan akışını durdurmaz rahat olun özel gün sonunda düğün dernek sonunda gece saçlarınızı güzelce yıkayın. Sigara içmeyin daha iyi o kadar söyleyeyim

G

Gürayyyy

Üye
Saç ekimi sonrası topik kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
54
Çevrim içi ziyaretçiler
92
Toplam ziyaretçi
146

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt