Saç ekimi sonrası sigara alkol kullanımı

• Konuyu başlatan rooney43
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 349
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası sigara alkol kullanımı

1
Saç ekimi sonrası sigara alkol kullanılır mı, saç ekimi yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmemiz gerekir sigara ve alkol kullanımı ekilen saçlara zarar verir mi bu gerekenleri bilen bilmeyen yanlış yapıyor diye düşünüyorum, şimdi benim bu konu içinde artık saç ekimi yaptıracak kişiler gerçekten saç ekimi sonrası sürece dikkat etmesi. Sizlere sorularım şunlar; 1- Saç ekimi sonrası sigara içmek zararlı mı en erken ne zaman içebilirim. 2- Saç ekimi sonrası alkol ne zaman içebilirim.
3 6
1
Alkol ve sigara saç ekiminden sonra süreci az da olsa etkiliyor aslında sağlık açısından devamlı uyulması gerekiyor normalde hiç içmemek daha iyi
rooney43

rooney43

Üye
Saç ekimi sonrası sigara alkol kullanılır mı, saç ekimi yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmemiz gerekir sigara ve alkol kullanımı ekilen saçlara zarar verir mi bu gerekenleri bilen bilmeyen yanlış yapıyor diye düşünüyorum, şimdi benim bu konu içinde artık saç ekimi yaptıracak kişiler gerçekten saç ekimi sonrası sürece dikkat etmesi. Sizlere sorularım şunlar;

1- Saç ekimi sonrası sigara içmek zararlı mı en erken ne zaman içebilirim.
2- Saç ekimi sonrası alkol ne zaman içebilirim.

byburkay

byburkay

Üye
Sigara ve alkol ekilen greftlere zarar verebilir köklere gelen oksijen miktarında azalma yapar, serbest zararlı radikaller çoğalarak ekilen saç köklerinin tutunmasını yavaşlatabilir

Mete

Mete

Üye
Saç ekimi yaptıran kişiler kan dolasimi daha iyi nasıl olabilir nasıl yaptiririm, nasıl daha vitaminli kan ile beslerim kökleri daha iyi iyileşmeye ve köklerin tutma dilim başarısını elde etmek derdinde. lütfen siz bunlarla uğraşarak süreci zorlaştırmayın ve isi daha asagi cekecek seyleri yapsam mi diye soruyorsunuz.. Hadi bu süreç içinde içmesen iyide sigara Tiryakilik icmezsen kafa agrisi yapar tam kesemezsin azaltabilirsiniz. Alkol ne demek yahu ne ihtiyaçın var yıllarca çektiğin saçsızlık yüzünden ne gerek var 10 gün içmezsen yada 1 Ay 3 ay içmezsen ne olabilirki rahat olun kendinize bakın bu süreçte

Lütfen beni yanlış anlamayin sizin iyiliğiniz ve sağlığınız icin ifade ettim.. Yıllarca saçsız kaldınız onca saat islem yaptırdınız acı çektiniz zahmet cektiniz para harcadiniz.. bosa gitmesin.. yuzde 95 başarı olacağına yüzde 70 e inmesin.. tabiki sac sizin karar sizin..

R

Reciproc

Üye
Alkol ve sigara saç ekiminden sonra süreci az da olsa etkiliyor aslında sağlık açısından devamlı uyulması gerekiyor normalde hiç içmemek daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt