Saç Ekimi Sonrası Sigara Alkol İçilir mi?

• Konuyu başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 423
  • Cevap 2

Saç Ekimi Sonrası Sigara Alkol İçilir mi?

1
Saç ekimi sonrası sigara içilirmi saç ekimi sonrası alkol içilir mi? Sigara içmenin saç ekimine nasıl zararı var saç ekimi sürecine alkol veya sigara olumsuz etki eder mi? Arkadaşlar saç ekimi sonrası dikkat edilecek o kadar hassas noktalar var ki bunları sormak ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayatımızda 1 defa veya 2 defa yaptırdığımız saç ekimi için sigara saç ekim sonucuna ne kadar etki ediyor bunu anlamalıyız. Kendi fikirlerimide paylaşmak istiyorum ama yinede size sormak istedim sigara ve alkolün saç ekimine olumsuz etkisini konuşalım
2 6
1
Sigara kesinlikle içilmemesi gerekiyor niye derseniz ekilen saç köklerine bol oksijen ve besin gelmesi gerekir siz buna darbe vurmuş olursunuz zehirli toksin maddeler vermiş gibi olur ve saç kökleri tutunamayabilir.
Mete

Mete

Üye
Saç ekimi sonrası sigara içilirmi saç ekimi sonrası alkol içilir mi? Sigara içmenin saç ekimine nasıl zararı var saç ekimi sürecine alkol veya sigara olumsuz etki eder mi? Arkadaşlar saç ekimi sonrası dikkat edilecek o kadar hassas noktalar var ki bunları sormak ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Hayatımızda 1 defa veya 2 defa yaptırdığımız saç ekimi için sigara saç ekim sonucuna ne kadar etki ediyor bunu anlamalıyız. Kendi fikirlerimide paylaşmak istiyorum ama yinede size sormak istedim sigara ve alkolün saç ekimine olumsuz etkisini konuşalım

lusyus

lusyus

Üye
Saç ekimi yaptıranların sigaradan ve alkolden ilk 5 ay uzak durmalarını tavsiye ederim sigara kanda oksijen azalması yapar ve alkolde zehirleyici etki yapabilir ekilen saçların saç derisine tutunmasına zarar verir diye düşünüyorum ama ekilen saçları kesinlikle çıkarmaz zarar verir diye bişey de yok bence

M

Math

Üye
Sigara kesinlikle içilmemesi gerekiyor niye derseniz ekilen saç köklerine bol oksijen ve besin gelmesi gerekir siz buna darbe vurmuş olursunuz zehirli toksin maddeler vermiş gibi olur ve saç kökleri tutunamayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
45
Toplam ziyaretçi
66
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt