Saç ekimi sonrası şampuan önerisi

• Konuyu başlatan lande
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 177
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası şampuan önerisi

1
Merhaba Saç ekimi sonrası için kendime liste yapmaya karar verdim şimdiden. Saç ekim merkezlerindeki şampuan almak istemiyorum çünkü ordakilerin daha pahalı olduğunu düşünüyorum. Saç ekim merkezlerinde saç ekimi sonrası ücretsiz set verenlerde var lakin ben tecrübeli kişilerin kullandığı genel bir iyi performans sağlayan bir şampuan düşünüyorum arkadaşlar. Saç ekimi sonrası saçlarıma daha sağlıklı daha iyi etki edecek güzel bir şampuan önerisi bekliyorum.
3 6
1
Agarta şampuanları içerik olarak doğal ve bitkisel bende kullanıyorum önerebilirim.
L

lande

Üye
Merhaba Saç ekimi sonrası için kendime liste yapmaya karar verdim şimdiden. Saç ekim merkezlerindeki şampuan almak istemiyorum çünkü ordakilerin daha pahalı olduğunu düşünüyorum. Saç ekim merkezlerinde saç ekimi sonrası ücretsiz set verenlerde var lakin ben tecrübeli kişilerin kullandığı genel bir iyi performans sağlayan bir şampuan düşünüyorum arkadaşlar. Saç ekimi sonrası saçlarıma daha sağlıklı daha iyi etki edecek güzel bir şampuan önerisi bekliyorum.

A

Aydem

Üye
Agarta şampuan saç ekimi sonrası kullanabilirsin, aslına bununla ilgili bir güzel liste yapmak mantıklı.

K

Kelaynak

Üye
Saç ekimi sonrası şampuan sebamed öneriliyor. Ben sizlere pH 5.5 olan bir şampuan olan herhangi bir medikal şampuan öneriyorum

R

Risalet

Üye
Agarta şampuanları içerik olarak doğal ve bitkisel bende kullanıyorum önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
33
Toplam ziyaretçi
44

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt