Saç ekimi sonrası saç çıkışları ne zaman başlar?

• Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 417
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası saç çıkışları ne zaman başlar?

1
İyi forumlar saç ekimi sonrası takip ettiğim kadar ekim yapan ekibe ve kişiyle alakalı olarak bu süre değişebiliyor. Gördüğüm kadarıyla 3 ay 90 günde çıkışları net şekilde belli olanlar da var 4 ay sonra başlayanda var. Genel olarak yeni saç çıkışları kaçıncı ayda başlar ve biter ben ekimimde 4 aya girecegim mesela saç çıkışları beni pek tatmin etmiyor 4 ay 5 ay sonrada yogun çıkış olabilir mi başarısız bi ekim midir 4 ayda halen çıkmadıysa sorun var denilebilir mi?
4 6
1
[QUOTE="kelboy, post: 6986, member: 40"] 2. ayın sonu çıkmaya baslarda tek tük 3. ayda diyolar ordada az çıkar tam patlama 4. ay sonrası olur [/QUOTE] 4-5 ay arası ise ben 11 inden 120. Günü doldurdum çıkışlar hızlanacak mı bakalım
B

Barış

Üye
İyi forumlar saç ekimi sonrası takip ettiğim kadar ekim yapan ekibe ve kişiyle alakalı olarak bu süre değişebiliyor. Gördüğüm kadarıyla 3 ay 90 günde çıkışları net şekilde belli olanlar da var 4 ay sonra başlayanda var.

Genel olarak yeni saç çıkışları kaçıncı ayda başlar ve biter ben ekimimde 4 aya girecegim mesela saç çıkışları beni pek tatmin etmiyor 4 ay 5 ay sonrada yogun çıkış olabilir mi başarısız bi ekim midir 4 ayda halen çıkmadıysa sorun var denilebilir mi?

S

senpaituyun

Üye
4. aydan önce yeni çıkış olmaz, sadece şok dökülmeden kurtulanların uzadığı görülür. 120-150 günlerde çıkışlar başlar genelde 7. Aya kadar çıkışlar devam eder

K

kelboy

Üye
2. ayın sonu çıkmaya baslarda tek tük 3. ayda diyolar ordada az çıkar tam patlama 4. ay sonrası olur

A

Aydem

Üye
3. ayın başlangıcı ile bilikte saç çıkışları başladı bende, saç ekimi sonrası dökülmeyen saçlar oluyor tek tük 50 kadar ve 5. ay ile 6. ay resim ortaya çıkıyor

F

Fethi

Üye
2. ayın sonu çıkmaya baslarda tek tük 3. ayda diyolar ordada az çıkar tam patlama 4. ay sonrası olur
4-5 ay arası ise ben 11 inden 120. Günü doldurdum çıkışlar hızlanacak mı bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt