Saç ekimi sonrası prp yapılmazsa ne olur

• Konuyu başlatan Muscle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 247
  • Cevap 1

Saç ekimi sonrası prp yapılmazsa ne olur

1
Arkadaşlar saç ekimi sonrası ekilen saçları güçlendirmek için prp yaptırılması öneriliyor peki prp yapılmazsa ne olur ekilen saçların çıkmasına zarar verirmi yada daha mı hızlı saç çıkışı sağlıyor.
1 6
1
Prp iyi olabilir ama çokta müthiş etki yapar diyemem çünkü saç ekimi yapanları okudum belirsizlik var. Ben de saç ekimi sonrası coraspirin ve Finasterid Proscar kullanacağım
M

Muscle

Üye
Arkadaşlar saç ekimi sonrası ekilen saçları güçlendirmek için prp yaptırılması öneriliyor peki prp yapılmazsa ne olur ekilen saçların çıkmasına zarar verirmi yada daha mı hızlı saç çıkışı sağlıyor.

A

Aydem

Üye
Prp iyi olabilir ama çokta müthiş etki yapar diyemem çünkü saç ekimi yapanları okudum belirsizlik var. Ben de saç ekimi sonrası coraspirin ve Finasterid Proscar kullanacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
35

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt