Saç ekimi sonrası prp şart mı?

• Konuyu başlatan Delhi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 469
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası prp şart mı?

1
Arkadaşlar yeni saç ekimi yaptırdım 10 gün oldu 3450 greft ekim oldu evim uzak olduğu için prp tedavisi yaptırma imkanım yok prp yaptırmak şart mı yaptırmasam bir sorun olurmu ekilen saçların çıkmasına falan bir zararı olmaz dimi ?
4 6
1
Solgar biotin kullanın daha iyi prp falan çok fazla etkisi olduğuna inanmıyorum, zaten anlayamazsınız neyin ne oldugunu psikoloijk kendini iyi hissedebilirsin buda takıntını en azına indirir
D

Delhi

Üye
Arkadaşlar yeni saç ekimi yaptırdım 10 gün oldu 3450 greft ekim oldu evim uzak olduğu için prp tedavisi yaptırma imkanım yok prp yaptırmak şart mı yaptırmasam bir sorun olurmu ekilen saçların çıkmasına falan bir zararı olmaz dimi ?

A

Alahan

Üye
Yok sorun olmaz prp destekleyicidir zorunlu değil

Z

zweig

Üye
Sorun olmaz 5. Ay saçının durumuna göre yaptırırsın yada yaptırmazsın

K

kelbody

Üye
Prp yaptırmana gerek yok, zaten pek bir faydası da yok vitaminler mutlaka kullan ama

A

Alcapone

Üye
Solgar biotin kullanın daha iyi prp falan çok fazla etkisi olduğuna inanmıyorum, zaten anlayamazsınız neyin ne oldugunu psikoloijk kendini iyi hissedebilirsin buda takıntını en azına indirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
82
Toplam ziyaretçi
133

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt