Saç ekimi sonrası prp ne zaman yapılmalı?

• Konuyu başlatan Nurettin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 297
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası prp ne zaman yapılmalı?

1
Merhaba saç ekimi sonrası prp tedavisi yaptırmadım ekim olalı 6 ay oluyor saç çıkışlarım iyi denilecek seviyede 12. ayda daha çok saç çıkışı olacağını söylediler. Bu süreçte prp yaptırmadım aklıma bazen takılıyor yaptırsaydım daha mı iyi olurdu diye. Şimdi yaptırmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim sizce yaptırmak gerekir mi?
3 6
1
Saç ekimi merkezi kaç seans prp yapıyor ücretsiz mi oluyor?
N

Nurettin

Üye
Merhaba saç ekimi sonrası prp tedavisi yaptırmadım ekim olalı 6 ay oluyor saç çıkışlarım iyi denilecek seviyede 12. ayda daha çok saç çıkışı olacağını söylediler. Bu süreçte prp yaptırmadım aklıma bazen takılıyor yaptırsaydım daha mı iyi olurdu diye. Şimdi yaptırmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim sizce yaptırmak gerekir mi?

M

Mirage

Üye
Zamanı önemli değil, prp iyi olur sürekli yaptırırsan saçlar baya güçleniyor ama bırakınca eskisi haline gelebilir.

revivo

revivo

Üye
saç ekimi sonrası prp tedavisi çok önemli olduğunu düşünüyorum , özellikle saç ekimi paketinde olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

I

ImPaLa

Üye
Saç ekimi merkezi kaç seans prp yapıyor ücretsiz mi oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
68
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt