Saç Ekimi Sonrası Proscar Kullanımı

• Konuyu başlatan Alahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 781
  • Cevap 2

Saç Ekimi Sonrası Proscar Kullanımı

1
Ekim yaptırdığım merkeze sorduğumda kullanabilirsin sorun olmaz demişlerdi ilk 3 ay xpecia tablet kullandım 3 aydan sonra proscar finasterid kullanmaya başladım. Saç ekimi yaptıralı 6 ay oldu. Bu konuda çok yorumlar var baktığımda kimisi etkisi olmadı derken kimisi çok yan etki gördüklerini dile getirmişler. Tekrardan xpecia tablet ile birlikte proscar kullanmayı düşünüyorum sorun teşkil eder mi? Sadece xpecia tablet kullansam proscar kadar tek başına faydası olmaz mı? Araştırma yaparken böyle bir siteye denk geldim -https://www.propeciahelp.com sonuçlar baya iç karartıcı diyebilirim siz ne dersiniz kararsız kaldım açıkcası.
2 6
1
Proscar kullanmamak için saç ekimi yapılıyor bende bunu anlamıyorum hem ilaç kullan hemde ekim yaptır
A

Alahan

Üye
Ekim yaptırdığım merkeze sorduğumda kullanabilirsin sorun olmaz demişlerdi ilk 3 ay xpecia tablet kullandım 3 aydan sonra proscar finasterid kullanmaya başladım. Saç ekimi yaptıralı 6 ay oldu. Bu konuda çok yorumlar var baktığımda kimisi etkisi olmadı derken kimisi çok yan etki gördüklerini dile getirmişler. Tekrardan xpecia tablet ile birlikte proscar kullanmayı düşünüyorum sorun teşkil eder mi? Sadece xpecia tablet kullansam proscar kadar tek başına faydası olmaz mı?

Araştırma yaparken böyle bir siteye denk geldim -https://www.propeciahelp.com sonuçlar baya iç karartıcı diyebilirim siz ne dersiniz kararsız kaldım açıkcası.

C

Chemist

Üye
İnternetteki yorumlara çok kafa takmayın. Xpecia tablet DHT önlemede çok faydası olmaz ama yeni çıkan saçlara faydası olacaktır. İkisinide beraber kullanabilirsin zararı olmaz, proscar xpecia ile kıyaslama yapılamaz. Mevcut saçlar içinde etkisi olcaktır. Yan etkileride öyle abartılcak kadar değil.

G

Gürkan

Üye
Proscar kullanmamak için saç ekimi yapılıyor bende bunu anlamıyorum hem ilaç kullan hemde ekim yaptır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
48

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt