Saç ekimi sonrası oluşan yağlı egzama durumu

• Konuyu başlatan hacegan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 353
  • Cevap 1

Saç ekimi sonrası oluşan yağlı egzama durumu

1
Merhaba ekimden sonra ufak ufak kepeklenmeler vardı normal dendiği için üzerine düşmemiştim. Fakat şuan 3.ayımı tamamlamak üzereyim. Ekteki resimde göreceğiniz gibi saç derimde kepeklenmeler var ve hiç ayrılmıyor seberoik dermatit olabilir mi ? 1. foto yıkama olmadan önce 2.foto yıkama sonrası foto. Saçımı hala uyuşuk olduğu ve köke zarar vereceğini düşündüğüm için bastır çek olarak çok nazik yıkıyorum ama sert bastırarak yıkayabilir miyim artık ? Ekim merkezime sordum ovalayarak yıkabilirsin ve de loprox kepek şampuanı kullanabilirsin dedi ama siz hocalarımdan da fikir almak istedim. Bir cildiyeye de göstereceğim fakat sizlerden akıl almak istedim. Teşekkürler
1 6
1
Bunlar ölü deri hücre artıkları yada saç derisi iyi temizlenmediği için ortaya çıkan kepek, kir gibi kalıntılar. Saçları kepek şampuanı kullanarak parmak uçlarıyla hafifçe masaj yaparak yıkanabilir. Hem saç diplerindeki kan dolaşımı artar hemde kabuklanmalar temizlenir. Üç ay olacak ekim olalı tırnaklama harici parmak ucuyla hafifçe bastırarak yıkama yapılabilir.
H

hacegan

Üye
Merhaba ekimden sonra ufak ufak kepeklenmeler vardı normal dendiği için üzerine düşmemiştim. Fakat şuan 3.ayımı tamamlamak üzereyim. Ekteki resimde göreceğiniz gibi saç derimde kepeklenmeler var ve hiç ayrılmıyor seberoik dermatit olabilir mi ? 1. foto yıkama olmadan önce 2.foto yıkama sonrası foto. Saçımı hala uyuşuk olduğu ve köke zarar vereceğini düşündüğüm için bastır çek olarak çok nazik yıkıyorum ama sert bastırarak yıkayabilir miyim artık ? Ekim merkezime sordum ovalayarak yıkabilirsin ve de loprox kepek şampuanı kullanabilirsin dedi ama siz hocalarımdan da fikir almak istedim. Bir cildiyeye de göstereceğim fakat sizlerden akıl almak istedim. Teşekkürler

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-06-29 at 15.33.57.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-29 at 15.33.57.jpeg
    152.2 KB · Gösterim: 61
  • WhatsApp Image 2023-06-29 at 15.43.30.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-29 at 15.43.30.jpeg
    200.5 KB · Gösterim: 55
L

lastmorn

Üye
Bunlar ölü deri hücre artıkları yada saç derisi iyi temizlenmediği için ortaya çıkan kepek, kir gibi kalıntılar. Saçları kepek şampuanı kullanarak parmak uçlarıyla hafifçe masaj yaparak yıkanabilir. Hem saç diplerindeki kan dolaşımı artar hemde kabuklanmalar temizlenir. Üç ay olacak ekim olalı tırnaklama harici parmak ucuyla hafifçe bastırarak yıkama yapılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
83
Toplam ziyaretçi
135

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt