Saç ekimi sonrası ne zaman normal yatılır?

• Konuyu başlatan Sacsizadam
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 286
  • Cevap 8

Saç ekimi sonrası ne zaman normal yatılır?

1
Merhaba arkadaşlar geçen hafta saç ekimi yaptırdım şakak kısımları ile ön bölgelere 2000 greft ekim yapıldı ekim işlemi 4 saat sürdü. Ekim işlemini doktor değil yanındaki hemşireler yaptı. İlgilenmeleri çok iyiydi ekimden sonra kontrole gelmemi ve herhangi bir sorumda yardımcı olacaklarını söylediler. Sıklaştırma ekimi yapıldı şuan ensede biraz şişlik ve önlerde ağrılar var. İlk 5 gün antibiyotik ilaç alacağım. Doktorumun önerisitlem proscar, medobiocomlex-e kullanıyorum. Proscar neden kullanmam gerektiğini sorduğumda var olan saçlarımın giderek inceleceğini açıklık oluşabileceğini söylediler. Benim sorum şu ki sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum bu günden itibaren ekim yerine bi şey değmeden yan yatsam ne mahsuru olabilir bi sakıncası varmı?
8 6
1
Boyunluk takılabilir geriye doğru yatilirsa sıvı on yüze gelmez
S

Sacsizadam

Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta saç ekimi yaptırdım şakak kısımları ile ön bölgelere 2000 greft ekim yapıldı ekim işlemi 4 saat sürdü. Ekim işlemini doktor değil yanındaki hemşireler yaptı. İlgilenmeleri çok iyiydi ekimden sonra kontrole gelmemi ve herhangi bir sorumda yardımcı olacaklarını söylediler. Sıklaştırma ekimi yapıldı şuan ensede biraz şişlik ve önlerde ağrılar var. İlk 5 gün antibiyotik ilaç alacağım. Doktorumun önerisitlem proscar, medobiocomlex-e kullanıyorum. Proscar neden kullanmam gerektiğini sorduğumda var olan saçlarımın giderek inceleceğini açıklık oluşabileceğini söylediler. Benim sorum şu ki sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum bu günden itibaren ekim yerine bi şey değmeden yan yatsam ne mahsuru olabilir bi sakıncası varmı?

T

Taner043

Üye
saç ekimi sonrası ilk 10 gün neredeyse doğru düzgün yatılamıyor donör bölge falan ağrı sızı olması çok sıkıntlı bir süreç

A

adak

Üye
Hocam bende 20 senedir yüz üstü yatardım asla sırtüstü uyuyamazdım. Saç ektirdikten sonra U şeklinde visco yastık aldım onla ancak uyuyabiliyorum. Bence bir süre daha o şekil yatın. Saçlar kısa olduğu için yastığa saplanıyor ve hareket ettiğinde yerinden çıkabiliyor dikkat edin.

S

Sacsizadam

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar demek istediğim şu saçlara dokunmadığımız sürece sıkıntı olur mu yani

A

adak

Üye
Uyurken saçlara zarar vermeyeceğinin garantisi varsa uyu hocam. Yattığın gibi kalkıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bana ekim merkezinde kabuklar gidene kadar sırt üstü yatmam gerektiği söylendi.

S

Sacsizman

Üye
hocam o kadar uykusuzumki bir haftadır uyuyamıyorum galiba yan yatarsam yattığım gibi kalkarım zaten sadece ön bölgeye ekim oldu yastığa değeceğini sanmıyorum yani değmediği sürece bi şey olmazsa yatabilirim o zaman değilmi

M

merlin

Üye
verteks bölgesine ekilen saçları korumakta zor yatarken onda biraz dikkatli olmak gerekiyor

R

Ryzen

Üye
ilk 7 gun yenı greftlere temas olmaması gerek dolayısıyla dik yatılmalı tavsiyem yanlarınıza yastıkları koyun ben oyle yapıyorum.

Alperen

Alperen

Üye
Boyunluk takılabilir geriye doğru yatilirsa sıvı on yüze gelmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt