Saç ekimi sonrası ne zaman kask, baret takılabilir?

• Konuyu başlatan rooney43
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 6

Saç ekimi sonrası ne zaman kask, baret takılabilir?

1
Saç ekimi sonrası ne zaman kask takabilirim, baret takabilirim. Saç ekimi sonrası motorsiklet kaskı kullanan var mı? Saç ekimi süreci sonrası dikkat etmemiz gereken durumlar oluyor bunların başında ekilen saçların daha sağlıklı çıkması için bakım kontrolleri var. İlk 3 - 4 gün çok önemli bu süreçte imkan olduğu sürece bakımlarımızı saç ektirdiğimiz yerde yaptıralım. Yaz sezonunda saç ektirdiysek güneş ışınlarından koruyalım. Saç ekimi sonrası yazın terleme oluştuğu için bu saç köklerinde olumsuz durum iltihap gibi olumsuz durum oluşturabilir terlemeden imkan oldukça kaçınalım. [ATTACH type="full" alt="saç ekimi kask takmak.jpg"]312[/ATTACH] Arkadaşlar yukarı yazdığım kendi bilgilerimle derlediğim yazıyı yazdım, Baret ve motorsiklet kaskı takılması ise muhtemelen 1 ay sonra rahatlıkla uzun süre olmamak şartıyla takılabilir diye düşünüyorum. 4. ay ve 5. ay gibi sürelerde rahatlıkla takın derim. Bir arkadaşımı hatırlıyorum saç ekimin 3. 4. ayında futbol oynadığını hatırlıyorum. Bu konuyla ilgili yaşadığınız tecrübeyi bizlerle paylaşabilirsiniz.
6 6
1
saç ekimi sonrası 15. gün itibariyle kask takılabilir sorun olmaz bence gereksiz muhabbetler var.
rooney43

rooney43

Üye
Saç ekimi sonrası ne zaman kask takabilirim, baret takabilirim. Saç ekimi sonrası motorsiklet kaskı kullanan var mı? Saç ekimi süreci sonrası dikkat etmemiz gereken durumlar oluyor bunların başında ekilen saçların daha sağlıklı çıkması için bakım kontrolleri var. İlk 3 - 4 gün çok önemli bu süreçte imkan olduğu sürece bakımlarımızı saç ektirdiğimiz yerde yaptıralım. Yaz sezonunda saç ektirdiysek güneş ışınlarından koruyalım. Saç ekimi sonrası yazın terleme oluştuğu için bu saç köklerinde olumsuz durum iltihap gibi olumsuz durum oluşturabilir terlemeden imkan oldukça kaçınalım.
saç ekimi kask takmak.jpg

Arkadaşlar yukarı yazdığım kendi bilgilerimle derlediğim yazıyı yazdım, Baret ve motorsiklet kaskı takılması ise muhtemelen 1 ay sonra rahatlıkla uzun süre olmamak şartıyla takılabilir diye düşünüyorum. 4. ay ve 5. ay gibi sürelerde rahatlıkla takın derim. Bir arkadaşımı hatırlıyorum saç ekimin 3. 4. ayında futbol oynadığını hatırlıyorum. Bu konuyla ilgili yaşadığınız tecrübeyi bizlerle paylaşabilirsiniz.

E

erco

Üye
Saç ekimi sonrası kask takmak için şöyle 1 ay geçsin ondan sonra şapka baret kask takılabilir elinizden geldiğince havalandırmaya çalışın darbe almasın yeter

E

edias

Üye
Saç ekimi sonrası şok dökülme başladı diyelim 20. 25. günde takılabilir mi?

E

erco

Üye
Saç ekimi sonrası şok dökülme başladı diyelim 20. 25. günde takılabilir mi?
Ortalama 1 sonra takılır hiç bir sıkıntı olmaz çok büyük darbe almasın yeterli

rooney43

rooney43

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@erco, 1 saat mi sen kafayı mı yedin?

Alperen

Alperen

Üye
@erco, 1 saat mi sen kafayı mı yedin?
Hocam 1 saat sonra dediği şok dökülme başlıyor ya ondan sonra dedi sanırım, yoksa saç ekimi sonrası 1 saat sonra baret takılmaz bunu herkes bilir, kabuk dökümü olması lazım en azindan

P

Precious

Üye
saç ekimi sonrası 15. gün itibariyle kask takılabilir sorun olmaz bence gereksiz muhabbetler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt