rooney43
Üye
Saç ekimi sonrası ne zaman kask takabilirim, baret takabilirim. Saç ekimi sonrası motorsiklet kaskı kullanan var mı? Saç ekimi süreci sonrası dikkat etmemiz gereken durumlar oluyor bunların başında ekilen saçların daha sağlıklı çıkması için bakım kontrolleri var. İlk 3 - 4 gün çok önemli bu süreçte imkan olduğu sürece bakımlarımızı saç ektirdiğimiz yerde yaptıralım. Yaz sezonunda saç ektirdiysek güneş ışınlarından koruyalım. Saç ekimi sonrası yazın terleme oluştuğu için bu saç köklerinde olumsuz durum iltihap gibi olumsuz durum oluşturabilir terlemeden imkan oldukça kaçınalım.
Arkadaşlar yukarı yazdığım kendi bilgilerimle derlediğim yazıyı yazdım, Baret ve motorsiklet kaskı takılması ise muhtemelen 1 ay sonra rahatlıkla uzun süre olmamak şartıyla takılabilir diye düşünüyorum. 4. ay ve 5. ay gibi sürelerde rahatlıkla takın derim. Bir arkadaşımı hatırlıyorum saç ekimin 3. 4. ayında futbol oynadığını hatırlıyorum. Bu konuyla ilgili yaşadığınız tecrübeyi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Arkadaşlar yukarı yazdığım kendi bilgilerimle derlediğim yazıyı yazdım, Baret ve motorsiklet kaskı takılması ise muhtemelen 1 ay sonra rahatlıkla uzun süre olmamak şartıyla takılabilir diye düşünüyorum. 4. ay ve 5. ay gibi sürelerde rahatlıkla takın derim. Bir arkadaşımı hatırlıyorum saç ekimin 3. 4. ayında futbol oynadığını hatırlıyorum. Bu konuyla ilgili yaşadığınız tecrübeyi bizlerle paylaşabilirsiniz.