Saç Ekimi Sonrası Nasıl Görüneceğim

• Konuyu başlatan hrn51
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 178
  • Cevap 0

Saç Ekimi Sonrası Nasıl Görüneceğim

1
[ATTACH type="full"]2903[/ATTACH] Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama kafamda hep aynı soru vardı: "Peki sonuç nasıl olacak? Yüzüme yakışacak mı?" Bu belirsizlik yüzünden sürekli erteliyordum. İnternette araştırma yaparken [B]"[/B][URL='https://hairsimulate.com/'][B]Hair Simulate[/B][/URL][B]"[/B] diye bir programla karşılaştım. Kendi fotoğrafımı yükleyip saç çizgimi ve yoğunluğu ayarladım; dürüst olmam gerekirse sonuç beklediğimden çok daha gerçekçi ve iyi durdu. O aynadaki belirsiz görüntü yerine neyle karşılaşacağımı bilmek beni inanılmaz rahatlattı. Eğer benim gibi kararsız kalan veya "alın çizgim nerede bitmeli?" diye düşünen varsa, bu tarz simülasyon programlarını kesinlikle bir denesin derim. İnsana gerçekten büyük bir özgüven ve netlik veriyor. Aranızda daha önce bu simülasyonu kullanıp sonra ekim yaptıran var mı? Sonuçlar ne kadar benzer çıktı?
0 6
1
[ATTACH type="full"]2903[/ATTACH] Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama kafamda hep aynı soru vardı: "Peki sonuç nasıl olacak? Yüzüme yakışacak mı?" Bu belirsizlik yüzünden sürekli erteliyordum. İnternette araştırma yaparken [B]"[/B][URL='https://hairsimulate.com/'][B]Hair Simulate[/B][/URL][B]"[/B] diye bir programla karşılaştım. Kendi fotoğrafımı yükleyip saç çizgimi ve yoğunluğu ayarladım; dürüst olmam gerekirse sonuç beklediğimden çok daha gerçekçi ve iyi durdu. O aynadaki belirsiz görüntü yerine neyle karşılaşacağımı bilmek beni inanılmaz rahatlattı. Eğer benim gibi kararsız kalan veya "alın çizgim nerede bitmeli?" diye düşünen varsa, bu tarz simülasyon programlarını kesinlikle bir denesin derim. İnsana gerçekten büyük bir özgüven ve netlik veriyor. Aranızda daha önce bu simülasyonu kullanıp sonra ekim yaptıran var mı? Sonuçlar ne kadar benzer çıktı?
H

hrn51

Üye
hairsimulate1.png

Uzun zamandır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum ama kafamda hep aynı soru vardı: "Peki sonuç nasıl olacak? Yüzüme yakışacak mı?" Bu belirsizlik yüzünden sürekli erteliyordum. İnternette araştırma yaparken "Hair Simulate" diye bir programla karşılaştım.

Kendi fotoğrafımı yükleyip saç çizgimi ve yoğunluğu ayarladım; dürüst olmam gerekirse sonuç beklediğimden çok daha gerçekçi ve iyi durdu. O aynadaki belirsiz görüntü yerine neyle karşılaşacağımı bilmek beni inanılmaz rahatlattı. Eğer benim gibi kararsız kalan veya "alın çizgim nerede bitmeli?" diye düşünen varsa, bu tarz simülasyon programlarını kesinlikle bir denesin derim. İnsana gerçekten büyük bir özgüven ve netlik veriyor.

Aranızda daha önce bu simülasyonu kullanıp sonra ekim yaptıran var mı? Sonuçlar ne kadar benzer çıktı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
55
Çevrim içi ziyaretçiler
103
Toplam ziyaretçi
158

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt