Şampuan Saç ekimi sonrası kullanılacak şampuan tavsiyesi

• Konuyu başlatan rahman07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 242
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası kullanılacak şampuan tavsiyesi

1
Merhaba arkadaşlar, bir süredir saç dökülmesi ve saç derisi problemleriyle uğraşıyorum. Şimdiye kadar birkaç farklı şampuan denedim ve sonuçları paylaşmak istiyorum. Belki benzer sorunları yaşayanlara yardımcı olabilirim ya da sizlerin de önerilerini alabilirim. Alopecia: Saç derime iyi gelmedi, maalesef memnun kalmadım. Prozinc: Saç derimi çok kuruttu. Mossi: Şu an kullanıyorum ve aslında memnunum ama daha iyi alternatifler olabilir diye düşünüyorum. Denemeyi düşündüğüm diğer şampuanlar arasında Avesin, Trichos, Hair 360 gibi markalar var. Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız şampuanlar var mı? Saç derisini kurutmadan, sağlıklı bir şekilde saç dökülmesini önleyebilecek ürün önerilerinizi bekliyorum.
4 6
1
Hocam anaphase ve ducray şampuan duydunuz mu ona da bakın isterseniz.
R

rahman07

Üye
Merhaba arkadaşlar, bir süredir saç dökülmesi ve saç derisi problemleriyle uğraşıyorum. Şimdiye kadar birkaç farklı şampuan denedim ve sonuçları paylaşmak istiyorum. Belki benzer sorunları yaşayanlara yardımcı olabilirim ya da sizlerin de önerilerini alabilirim.

Alopecia: Saç derime iyi gelmedi, maalesef memnun kalmadım.

Prozinc: Saç derimi çok kuruttu.

Mossi: Şu an kullanıyorum ve aslında memnunum ama daha iyi alternatifler olabilir diye düşünüyorum.

Denemeyi düşündüğüm diğer şampuanlar arasında Avesin, Trichos, Hair 360 gibi markalar var. Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız şampuanlar var mı? Saç derisini kurutmadan, sağlıklı bir şekilde saç dökülmesini önleyebilecek ürün önerilerinizi bekliyorum.

C

cetin61

Üye
revita şampuan saçlara çok iyi geliyor bulabilirsen en güzeli o aslında ama fiyatı pahalı, bulamazsan alpecin kafein şampuan iyidir.

R

rahman07

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@cetin61, revita gereksiz pahalı tek etken maddesi kafein ve mentol olan şampuanı kullanmak hiç mantıklı gelmiyor bana. Başka önerin var mı?

emeklikel

emeklikel

Üye
@rahman07, organicum şampuanı denemeni öneririm şampuan için çok paralar vermeyin boşuna harcamış olursunuz zerre faydası yok

K

Kimyacı

Üye
Hocam anaphase ve ducray şampuan duydunuz mu ona da bakın isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt