Soru Saç ekimi sonrası köpük losyon kaç gün?

• Konuyu başlatan Trevor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 126
  • Cevap 1

Saç ekimi sonrası köpük losyon kaç gün?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi sonrası kullanılan köpük losyon hakkında bilgi almak istiyorum. Köpük losyonun genellikle kaç gün süreyle kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Doktorlar genellikle bu süreyi nasıl belirliyor? Herhangi bir değişiklik olup olmadığı konusunda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Saç ekimi sonrası iyileşme sürecinde köpük losyonun kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1 6
1
Merhabalar. Saç derisine bepanthol losyonu sürüp 30 dk bekleyin losyonu uyguladıktan sonra deriye spreyli suyla her 5 dakikada püskürtme yapımin kurumadan yumuşasın daha sonra ılık suyla durulama yapın. Kesinlikle tazyikli su kullanmayın.
T

Trevor

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi sonrası kullanılan köpük losyon hakkında bilgi almak istiyorum. Köpük losyonun genellikle kaç gün süreyle kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Doktorlar genellikle bu süreyi nasıl belirliyor? Herhangi bir değişiklik olup olmadığı konusunda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Saç ekimi sonrası iyileşme sürecinde köpük losyonun kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

C

Chrisis

Üye
Merhabalar. Saç derisine bepanthol losyonu sürüp 30 dk bekleyin losyonu uyguladıktan sonra deriye spreyli suyla her 5 dakikada püskürtme yapımin kurumadan yumuşasın daha sonra ılık suyla durulama yapın. Kesinlikle tazyikli su kullanmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt