Saç Ekimi Saç ekimi sonrası kantaron yağı kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Paliom
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 6

Saç ekimi sonrası kantaron yağı kullananlar var mı?

1
Saç ekimi sonrası kantaron yağı kullananlar var bildiğim kadarıyla nasıl bir etkisi var, Dönör bölgeye kantaron yağı kullanan var mı, ne zaman ve nasıl kullandınız? Lütfen detaylı anlatırsanız bende kullanmayı düşünüyorum.
6 6
1
Saç ekimi sonrası yaraların iyileşmesi için Kantaron yağı evet kullanılabilir.
P

Paliom

Üye
Saç ekimi sonrası kantaron yağı kullananlar var bildiğim kadarıyla nasıl bir etkisi var, Dönör bölgeye kantaron yağı kullanan var mı, ne zaman ve nasıl kullandınız? Lütfen detaylı anlatırsanız bende kullanmayı düşünüyorum.

M

Musti

Üye
Saç Ekiminden birgün sonra sürmeye başla ense bölgesine kaşıntıyı durdurur.

rooney43

rooney43

Üye
Ben bir kullanıcının yorumlarını okumuştum aynen şöyle yazıyordu... hızlı kapandı yaralar ve biraz araştırmalarımda saçı kalınlaştırdığını söylüyor ve deri üstü yaraları iyileştiriyor iz kalmasını azda olsa önleme özelliği var (SARI KANTARON YAĞI)

S

Spencer

Üye
Yaralar için çok iyi bir tedavi edici kırmızı kantaron var ve sarı kantaron yağı var dikkat edin alırken

Alperen

Alperen

Üye
Yara ve yanık izlerinin tedavisinde sarı kantaron yağı kullanılır. Zeytinyağlı olduğu için içilebilen bir yağdır. Masaj içinde kullanılır. Saç ekimi sonrası ara ara sarı kantaron yağı kullanın

rooney43

rooney43

Üye
Kullanan oldu mu genelde fito krem gibi yara kaptıcı özellikli veya beklazan kremler çok etkili oluyor yara hızlı iyileşmelerinde

life

life

Üye
Saç ekimi sonrası yaraların iyileşmesi için Kantaron yağı evet kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt