Saç ekimi sonrası kabuk dökerken saç dökülmesi oluyor

• Konuyu başlatan Doğaner
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 31
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası kabuk dökerken saç dökülmesi oluyor

1
Merhaba arkadaşlar, 7 gün önce saç ekimi yaptırdım ve şu an kabuk dökme sürecindeyim. Ancak fark ettiğim bir şey var, kabuklar dökülürken saç tellerinin de beraber döküldüğünü görüyorum. Bu durum beni biraz tedirgin etti, çünkü saç dökülmesinin normal olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Özellikle bu dönemde saçların dökülmesi beklenen bir durum mu, yoksa bir sorun mu var? Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabilir mi? Kabuk dökme sürecinde saç dökülmesi yaşayan var mı, bu geçici bir durum mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
2 6
1
Normal hocam sıkıntı yok ekilen saçlar zaten dökülüp yeniden çıkacak kan dolaşımı sekteye uğradığı için oluyor
D

Doğaner

Üye
Merhaba arkadaşlar, 7 gün önce saç ekimi yaptırdım ve şu an kabuk dökme sürecindeyim. Ancak fark ettiğim bir şey var, kabuklar dökülürken saç tellerinin de beraber döküldüğünü görüyorum. Bu durum beni biraz tedirgin etti, çünkü saç dökülmesinin normal olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Özellikle bu dönemde saçların dökülmesi beklenen bir durum mu, yoksa bir sorun mu var?

Tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabilir mi? Kabuk dökme sürecinde saç dökülmesi yaşayan var mı, bu geçici bir durum mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

C

Chemist

Üye
Merhaba, endişelenmenize gerek yok, saç ekimi sonrası kabuk dökme sürecinde saç tellerinin dökülmesi tamamen normal bir durum. Bu, şok dökülme olarak bilinir ve ekilen saçların geçici olarak dökülmesidir. Genellikle 2-3 ay içinde ekilen saçlar yeniden çıkmaya başlar. Sabırlı olmanızda fayda var, bu süreç saç ekiminin doğal bir döngüsü.

H

Huntell

Üye
Normal hocam sıkıntı yok ekilen saçlar zaten dökülüp yeniden çıkacak kan dolaşımı sekteye uğradığı için oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
19
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt