Saç ekimi sonrası hemen kullan diyecekleriniz

• Konuyu başlatan Muscle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 427
  • Cevap 5

Saç ekimi sonrası hemen kullan diyecekleriniz

1
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce saç ektirdim şuan durum iyi gidiyor şok dökülme fazla olmadı köklen çıkan greft görmedim. On gün önce varikosel tedavisi ameliyatı oldum bu sebeple testosteronu baskılayacak takviye kullanamıyorum. Hormon baskılayıcı olmayan ancak kesin kullanman gerek diyeceğiniz ne olabilir. Önerileriniz neler olur?
5 6
1
ilk 6 ay finasterid kullanmanı öneririm , risklerini araştırmanı tavsiye ediyorum kullanma kağıdını okununyca vazgeçme ihtimalin yüksek olabilir.
M

Muscle

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce saç ektirdim şuan durum iyi gidiyor şok dökülme fazla olmadı köklen çıkan greft görmedim. On gün önce varikosel tedavisi ameliyatı oldum bu sebeple testosteronu baskılayacak takviye kullanamıyorum.

Hormon baskılayıcı olmayan ancak kesin kullanman gerek diyeceğiniz
ne olabilir. Önerileriniz neler olur?

L

Lemos

Üye
Kerozan tablet olabilir içerik olarak iyi

J

jamesblond

Üye
Biotin 5 mg ve keratin içeren tabletler kullan

Adriano10

Adriano10

Üye
Xpecia tablet yda medobiocomplex-e olabilir

M

Muscle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan 3 ay oldu ama bazı saçlar halen çıkmadı ekilen yerlere çok dikkatli bakmıştım greft olan yerlerde hiç tüy şeklindede olsa saçın olmadığını görüyorum şok dökülmeden sonra bu durum oldu. Bu saçlar ne zaman çıkar kalıcı saç kaybı olmuş olabilir mi? Ekim merkezin 6 aya kadar çıkışlar devam eder demişti.

Y

Yeni

Üye
ilk 6 ay finasterid kullanmanı öneririm , risklerini araştırmanı tavsiye ediyorum kullanma kağıdını okununyca vazgeçme ihtimalin yüksek olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
38

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt