Soru Saç ekimi sonrası hani ilaçları kullanmak gerekiyor?

• Konuyu başlatan byburkay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 206
  • Cevap 8

Saç ekimi sonrası hani ilaçları kullanmak gerekiyor?

1
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese gür saçlı uzun ömürler diliyorum :D Saç ekiminden sonra; saçın kalitesini ve uzama hızını arttıran, donör bölgenin çabuk iyileşmesini sağlayan ve bırakınca herhangi bir sıkıntıya maruz kalmayacağımız, kullandığınız ve önereceğiniz (bitkisel olması tercih edilir) bir ilaç var mı? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
8 6
1
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Amacım saçlarımın hızlı bir şekilde uzayıp donör alanımın kapanması, yani ekimin olumsuz etkilerinin azalması. Ayrıca, ürünü bıraktığımda saçıma bir zarar vermemesi önemli. Bu yüzden Solar Biotin 5000 mcg aldım. Fiyatı merak edenler için 484 TL, içinde 50 adet var.
byburkay

byburkay

Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese gür saçlı uzun ömürler diliyorum :D

Saç ekiminden sonra; saçın kalitesini ve uzama hızını arttıran, donör bölgenin çabuk iyileşmesini sağlayan ve bırakınca herhangi bir sıkıntıya maruz kalmayacağımız, kullandığınız ve önereceğiniz (bitkisel olması tercih edilir) bir ilaç var mı?

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

B

brakarr

Üye
Proscar ve life cell saç tableti en mantıklısı

K

Kelaynak

Üye
@brakarr, proscar yan etkisi olan bir ilaç herkes kullanamıyor

S

Spitzer

Üye
Biotin, xpecia, evocapil, vita cell, folixir gibi tabletler olabilir.

S

Slayer

Üye
Bioxcin saç besleyici tablet ve minoxil kullanılmalı diye düşünüyorum

N

Nurettin

Üye
Proscar ve life cell saç tableti en mantıklısı

Merhaba bende ekim yaptırdım suan 2 ay olucak minoxil kullanıyorum bu life celltableri almayı düşünüyorum ama tam olarak ne ise yarıyor saç vitamini olarak mı geçiyor?

L

Luiz

Üye
Ben bitkisel içerikli hangi tablet kullandıysam hiçbirinden yan etki yaşamadım

N

Nurettin

Üye
Merhaba bende ekim yaptırdım suan 2 ay olucak minoxil kullanıyorum bu life celltableri almayı düşünüyorum ama tam olarak ne ise yarıyor saç vitamini olarak mı geçiyor?

İnternette saç için gerekli olan her şey var diyor ancak ben kullanmadim ama içinde saç için faydalı bileşenler var.

byburkay

byburkay

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

Amacım saçlarımın hızlı bir şekilde uzayıp donör alanımın kapanması, yani ekimin olumsuz etkilerinin azalması. Ayrıca, ürünü bıraktığımda saçıma bir zarar vermemesi önemli. Bu yüzden Solar Biotin 5000 mcg aldım. Fiyatı merak edenler için 484 TL, içinde 50 adet var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
74

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt