Saç ekimi sonrası fitness yapılır mı?

• Konuyu başlatan teco
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 146
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası fitness yapılır mı?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekiminden bu yana 97 gün geçti ve bugün ilk kez egzersiz yapmaya başladım. 1 saat boyunca bisiklet sürdüm, koşu yaptım ve uzay yürüyüşü gerçekleştirdim; ancak ağırlık çalışmadım. Saçlarımı yıkarken iki tel saçım elime geldi. Egzersiz yapmanın saç dökülmesini etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Sizce bu normal mi, yoksa endişelenmeli miyim? Saç ekimi sonrası egzersiz yapmanın saç kökleri üzerindeki etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Ekim olalı 3 ay olmuş kökler artık tutunmuştur herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam
T

teco

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekiminden bu yana 97 gün geçti ve bugün ilk kez egzersiz yapmaya başladım. 1 saat boyunca bisiklet sürdüm, koşu yaptım ve uzay yürüyüşü gerçekleştirdim; ancak ağırlık çalışmadım. Saçlarımı yıkarken iki tel saçım elime geldi. Egzersiz yapmanın saç dökülmesini etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Sizce bu normal mi, yoksa endişelenmeli miyim? Saç ekimi sonrası egzersiz yapmanın saç kökleri üzerindeki etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

H

Huntell

Üye
Hocam her insan günde ortalama 100 sac teli dökülmesi normal olarak kaeşılanır. 97. günündesin sen kökler betonla yapışmış gibidir. Gerilmeden dolayı çıkması mümkün değil. Rahatlıla spor yap.

P

ParTikül

Üye
Ekim olalı 3 ay olmuş kökler artık tutunmuştur herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
3
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
11
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt