Saç Ekimi Sonrası Dutasterid Kullanımı Doğru mu?

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 342
  • Cevap 5

Saç Ekimi Sonrası Dutasterid Kullanımı Doğru mu?

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor yıkama işlemi nasıl olmalıdır hangi şampuanı kullandınız özellikle ilk 1. ay çok önemli diyorlar vitamin, aspirin, dutasterid almak gerekir mi bi kaç saç ekimi merkeziyle görüştüm bana gelmeden 5 ay önce proscar kullanmam gerektiğini ve sonrasında kullanmamı söyledi bende ilaç kullanmak istemediğim içim saç ekimi yaptırmayı düşündüğümü söyledim ama kullanmam gerekiyormuş neler siz kullandınız mı ilaç felan.. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim. İyi forumlar herkese.
5 6
1
Dutasterid çok etkili bir ilaç saç ekiminden önce ve sonra kullanmanızı tavsiye ederim.
J

Josepth

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi yaptırdıktan sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor yıkama işlemi nasıl olmalıdır hangi şampuanı kullandınız özellikle ilk 1. ay çok önemli diyorlar vitamin, aspirin, dutasterid almak gerekir mi bi kaç saç ekimi merkeziyle görüştüm bana gelmeden 5 ay önce proscar kullanmam gerektiğini ve sonrasında kullanmamı söyledi bende ilaç kullanmak istemediğim içim saç ekimi yaptırmayı düşündüğümü söyledim ama kullanmam gerekiyormuş neler siz kullandınız mı ilaç felan.. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

İyi forumlar herkese.

A

Alahan

Üye
Dalin bebek şampuanı kullanıyor ilk 1 ay yıkama işlemine dikkat etmeniz gerekir aksi halde kalıcı greft kayıpları yaşanabilir ekim yeriniz size talimatları söyleyecektir, proscar ve biotin kullanılırsa sonucun daha başarılı olmasına destek verir kullanılmalı bence aspirine ise gerek yok.

L

lugano

Üye
saç ekiminden sonra proscar kullandıran doktorlar işin hilesine kaçıyor gibi geliyor bana.. var olan saçlar kalınlaşacak daha sık bir görünüm kazandırmak için öneriyorlar peki ilacı bıraktığında ne olacak..

M

merlin

Üye
proscar saç çıkartmıyor bazı dökülecek saçları kalınlaştırıyor falan da saç ekimi tek başına çözüm olmuyor saç dökülmesine ekimden sonra saçların dökülünce saçma bir görüntü oluyor(ekilenler değil ekilmeyenler) o yüzden ekilmeyenleri kaybetmemek ve saç dökülmesini yavaşlatmak için 1 mg kullanıyosun.

J

Josepth

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.. dutas mevcut da bulunan ve ekilen saçları da güçlendiriyorsa bırakınca dökülmeler devam edecektir demektir..

greft başı 3 euro alan doktorların bile proscar önermesi ve bazı arkadaşların yan etkilerinden şikayetçi olması insanı saç ekiminden uzak tutmaya yetiyor..

A

Alahan

Üye
Dutasterid çok etkili bir ilaç saç ekiminden önce ve sonra kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt