Saç ekimi sonrası donörde dökülme

• Konuyu başlatan ferhathb
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 381
  • Cevap 5

Saç ekimi sonrası donörde dökülme

1
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ektirdim 15. Güne kadar her şey normaldi donör bölgesinden alımlar çok güzel yapılmıştı donörde saç vardı aralıklı alınmış ve çok güzel görünüyordu ondan sonra birden donör bölgesinde dökülmeler meydana geldi çok fazla döküldü bunu yaşayan var mı kaç günde düzeliyor neler yapmalıyım hekime danıştım doku küsme
5 6
1
[USER=999]@ferhathbk[/USER], ekim hapan yerle görüştünüz mü ne için bu kadar çok dökülme olmuş önerdikleri bişey var mı?
F

ferhathb

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ektirdim 15. Güne kadar her şey normaldi donör bölgesinden alımlar çok güzel yapılmıştı donörde saç vardı aralıklı alınmış ve çok güzel görünüyordu ondan sonra birden donör bölgesinde dökülmeler meydana geldi çok fazla döküldü bunu yaşayan var mı kaç günde düzeliyor neler yapmalıyım hekime danıştım doku küsme

B

berke_gungorr

Üye
Donör bölgeyi sürekli kısa tut kestir oradan saç alınmış değilde tras olmuşsun kısa duruyor gibi görünür, kısa tutulan her saçta seyrek durur zaten. Yani hem pastam bitmesin hem karnım doysun olmuyor bir şey alacaksan bir şeylerden feragat edeceksin

F

ferhathb

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donör bölgeyi sürekli kısa tut kestir oradan saç alınmış değilde tras olmuşsun kısa duruyor gibi görünür, kısa tutulan her saçta seyrek durur zaten. Yani hem pastam bitmesin hem karnım doysun olmuyor bir şey alacaksan bir şeylerden feragat edeceksin
Kardeşim aen olayı yanlış anlamışsın donör bölgede seyrelme olmadı donör bölgenin tamamı döküldü saç kalmadı yani tamamen döküldü sağ sol arka

A

Alahan

Üye
@ferhathbk, donör bölgesinde doku hasarı oluşması ve kan dolaşımının azalması kaynaklı saç köklerinde travma oluşmasına sebep oluyor. İlk ay bu bölgedeki saçlarda dökülmeler oluşabilir ancak zamanla 3 ay içinde düzelmesi gerekir. Eğer düzelmeler normal şekilde olmazsa saç küsmesi olmuş olabilir. Zamana bırakmak gerekir sonrası duruma göre hareket etmelisin.

Mineral

Mineral

Üye
Kardeşim aen olayı yanlış anlamışsın donör bölgede seyrelme olmadı donör bölgenin tamamı döküldü saç kalmadı yani tamamen döküldü sağ sol arka
Saç küsmesi mi yaşandı ki?

Z

zweig

Üye
@ferhathbk, ekim hapan yerle görüştünüz mü ne için bu kadar çok dökülme olmuş önerdikleri bişey var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
74
Toplam ziyaretçi
115
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt