Saç ekimi sonrası donör bölgede ağrı ve şişlik

• Konuyu başlatan Berkay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 253
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası donör bölgede ağrı ve şişlik

1
Arkadaşlar saç ekimi yaptıralı 9. gün oldu donör bölgemdeki ağrı giderek artıyor zonklama gibi ağrılar oluşuyor gece saat 04:20 uykudan yanma ve batma ile agri hissi ile uyandim uyuyamıyorum zaten ense bölgesine yatamıyorum. Ekim yaptırdığım yer bana ağrı kesici olarak 6 saat arayla bir arveles bir parol almam önerdiler ilk günlerde bu durum normalmiş. Tamam ağri kesiciler iyi geliyorda etkisi gectigi anda uykumdan bile uyanıyorum. Bir süre iyi geliyor ama ağrı kesici etkisi azalınca tekrar başlıyor. Yanma, ağrı, karıncalanma gibi bazı sorunlar var zamanla düzelirde neden bu kadar ağrı oluyor. Bazı arkadaşlarda bu kadar ağrı olmadığını söylediler. Benim bünyeden dolayı mı oluyor ki acaba.
4 6
1
Geçmiş olsun donör bölge sızmalaması gerçekten çok felaket bir acı sizinki biraz uzun sürmüş malesef hangi ağrı kesicileri kullandınız?
B

Berkay

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptıralı 9. gün oldu donör bölgemdeki ağrı giderek artıyor zonklama gibi ağrılar oluşuyor gece saat 04:20 uykudan yanma ve batma ile agri hissi ile uyandim uyuyamıyorum zaten ense bölgesine yatamıyorum. Ekim yaptırdığım yer bana ağrı kesici olarak 6 saat arayla bir arveles bir parol almam önerdiler ilk günlerde bu durum normalmiş. Tamam ağri kesiciler iyi geliyorda etkisi gectigi anda uykumdan bile uyanıyorum. Bir süre iyi geliyor ama ağrı kesici etkisi azalınca tekrar başlıyor. Yanma, ağrı, karıncalanma gibi bazı sorunlar var zamanla düzelirde neden bu kadar ağrı oluyor. Bazı arkadaşlarda bu kadar ağrı olmadığını söylediler. Benim bünyeden dolayı mı oluyor ki acaba.

Alperen

Alperen

Üye
Allah kolaylık versin kardeşim zor olmalı, bunları duydukça saç ekimi sürecine girmekten çok korkuyorum

Alperen

Alperen

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptıralı 9. gün oldu donör bölgemdeki ağrı giderek artıyor zonklama gibi gibi ağrılar oluşuyor gece saat 04:20 uykudan yanma ve batma ile agri hissi ile uyandim uyuyamıyorum zaten ense bölgesine yatamıyorum. Ekim yaptırdığım yer bana ağrı kesici olarak 6 saat arayla bir arveles bir parol almam önerdiler ilk günlerde bu durum normalmiş. Tamam ağri kesiciler iyi geliyorda etkisi gectigi anda uykumdan bile uyanıyorum. Bir süre iyi geliyor ama ağrı kesici etkisi azalınca tekrar başlıyor. Yanma, ağrı, karıncalanma gibi bazı sorunlar var zamanla düzelirde neden bu kadar ağrı oluyor. Bazı arkadaşlarda bu kadar ağrı olmadığını söylediler. Benim bünyeden dolayı mı oluyor ki acaba.
Parol bu ağrı kesici hafif değil mi kesmez ki bu kadar ağrıyı daha fazla yükln

A

Alahan

Üye
baphantol losyon bende gün aşırı kullandım dediğin gibi beyaz kalıntı bırakıyor ve tam çıkmıyor bence uğraşmamak lazım bu losyonun özelliği olsa gerek

G

Gürkan

Üye
Geçmiş olsun donör bölge sızmalaması gerçekten çok felaket bir acı sizinki biraz uzun sürmüş malesef hangi ağrı kesicileri kullandınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
42
Çevrim içi ziyaretçiler
71
Toplam ziyaretçi
113
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt