Saç ekimi sonrası donör bölge krem kullanımı

• Konuyu başlatan Nikota
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 44
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası donör bölge krem kullanımı

1
Arkadaşlar, ekimimin 2. günündeyim, henüz resimleri paylaşamadım ama yakında yükleyeceğim. Donör bölgemdeki bandajı 2. gün merkezin tavsiyesiyle çıkardım ve Fito krem kullanıyorum. Ancak birçok yerde bandajın ilk yıkamadan sonra çıkarılacağı yazıyor. Bandajı erken mi çıkardım diye endişeleniyorum. Sizce doğru bir zamanda mı çıkardım yoksa daha mı beklemeliydim? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi rica ederim.
4 6
1
Bazı yerler bandaj bile kullanmıyor. Ertesi günü çıkartılır ve hava ile temas ederek iyileşmesi beklenir. Foto lrem bir hafta durulur. İyileşince bırakılır.
N

Nikota

Üye
Arkadaşlar, ekimimin 2. günündeyim, henüz resimleri paylaşamadım ama yakında yükleyeceğim. Donör bölgemdeki bandajı 2. gün merkezin tavsiyesiyle çıkardım ve Fito krem kullanıyorum. Ancak birçok yerde bandajın ilk yıkamadan sonra çıkarılacağı yazıyor. Bandajı erken mi çıkardım diye endişeleniyorum. Sizce doğru bir zamanda mı çıkardım yoksa daha mı beklemeliydim? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi rica ederim.

A

Alahan

Üye
Ben bandajı, ekim merkezine ilk yıkamaya gittiğimde çıkartmıştım, yani 3. günde çıktı. Ancak bandajı zaten çıkartmışsınız, bu noktadan sonra dikkatli olmanızda fayda var. Eğer evde kalma imkanınız varsa dışarı çıkmamaya çalışın, bölgenin mikrop kapmaması için hijyene dikkat edin. Başka bir sorun olacağını sanmıyorum.

E

Emirhan28

Üye
Ben, ekimden yaklaşık 3 saat sonra bandajı çıkarmıştım ve Fito krem uygulamıştım. Gece yatarken yastığa peçete koyup saatte bir değiştiriyordum çünkü kafadaki deliklerden akıntı oluyordu. Bu şekilde akıntıyı kontrol altında tutabildim.

S

Said

Üye
Merhaba, ekim merkezinin tavsiyesiyle 2. gün bandajı çıkarmanız normal olabilir, çünkü her merkezin farklı bir uygulama şekli var. Benim tecrübemde, bandajı 3. günde, ilk yıkamada çıkarmıştım, ancak sizin merkezin önerisi doğrultusunda ilerlemeniz en doğrusu olur. Eğer bandajı çıkardıysanız, özellikle hijyene çok dikkat etmenizi öneririm. Evde kalıp bölgeyi mikroplardan korumanız iyi olur. Fito kremi düzenli olarak kullanmaya devam edin, başka bir sorun olacağını düşünmüyorum.

H

hairtransplant

Üye
Bazı yerler bandaj bile kullanmıyor. Ertesi günü çıkartılır ve hava ile temas ederek iyileşmesi beklenir. Foto lrem bir hafta durulur. İyileşince bırakılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt