Saç ekimi sonrasi donör bölge hassasiyeti

• Konuyu başlatan Trelbo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 170
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrasi donör bölge hassasiyeti

1
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce saç ekimi yaptırdım ve donör bölgem genel olarak iyileşti. Ancak kafa derimde hassasiyet devam ediyor, bir yere hafifçe çarpsam bile acı hissediyor ve bazen şişme yaşıyorum. Bu durum normal midir? Ayrıca ekim sonrası antibiyotik ve ağrı kesici dışında nemlendirici ve şampuan reçete edildi, bunları düzenli kullanıyorum. Bu ay ilk kez PRP yapılacak. Bunun dışında takviye ilaç kullanmak gerekli midir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3 6
1
[USER=1043]@Trelbo[/USER], saç ekiminin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen donör bölgedeki hassasiyet ve acı hissi bazı kişilerde normal sayılabilir. Kafa derisi iyileşme sürecinde olduğundan, hafif şişlik veya acı hissi yaşanabiliyor. PRP tedavisi, iyileşmeyi hızlandırmada ve saçların güçlenmesine destek olmada etkili olabilir.
T

Trelbo

Üye
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce saç ekimi yaptırdım ve donör bölgem genel olarak iyileşti. Ancak kafa derimde hassasiyet devam ediyor, bir yere hafifçe çarpsam bile acı hissediyor ve bazen şişme yaşıyorum. Bu durum normal midir? Ayrıca ekim sonrası antibiyotik ve ağrı kesici dışında nemlendirici ve şampuan reçete edildi, bunları düzenli kullanıyorum. Bu ay ilk kez PRP yapılacak. Bunun dışında takviye ilaç kullanmak gerekli midir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

M

Mirsace

Üye
Demekki donör bölgen tam olarak iyileşememiş biraz daha zamana ihtiyaç var. Prp yapacaklarında söyle donörede yapsınlar iyileşmeyi hızlandırır.

T

Trelbo

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hassasiyet olmasını normal bir durum olarak düşünebilir miyiz? Mesela elimle donör bölgeye dokununca acımıyor ama deride çok hassaslık var. Saçlanma oldu ancak yinede aralarda boşluklar var burada bir çok konu inceledim bu durum ilerleyen zamanda düzelir diye umut ediyorum.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
@Trelbo, saç ekiminin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen donör bölgedeki hassasiyet ve acı hissi bazı kişilerde normal sayılabilir. Kafa derisi iyileşme sürecinde olduğundan, hafif şişlik veya acı hissi yaşanabiliyor. PRP tedavisi, iyileşmeyi hızlandırmada ve saçların güçlenmesine destek olmada etkili olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
33
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
88

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt