Saç ekimi sonrası coraspin kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan Doğaner
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 429
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası coraspin kullanılmalı mı?

1
İyi akşamlar arkadaşlar, kan sulandırıcı ve damar genişletici özellikleri nedeniyle bir kaç arkadaş coraspin kullanmamı önermişti. Ancak son zamanlarda midemde ülser olabileceğinden şüpheleniyorum çünkü melena (siyah dışkı) gibi bir durumla karşılaştım. Bu beni açıkçası oldukça tedirgin etti. Artık coraspini ya yarım doz kullanmayı ya da tamamen bırakmayı düşünüyorum. Bu durumda kanı sulandırmak ve damar sağlığını korumak için ne gibi alternatifler önerirsiniz? Örneğin, yeşil çay içmeye çalışıyorum, ama başka doğal veya farklı önerileriniz var mı? Özellikle mide hassasiyeti olanların kullandığı alternatif çözümleri merak ediyorum.
4 6
1
[USER=20]@Chrisis[/USER], deneyecem hocam teşekkürler
D

Doğaner

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar, kan sulandırıcı ve damar genişletici özellikleri nedeniyle bir kaç arkadaş coraspin kullanmamı önermişti. Ancak son zamanlarda midemde ülser olabileceğinden şüpheleniyorum çünkü melena (siyah dışkı) gibi bir durumla karşılaştım. Bu beni açıkçası oldukça tedirgin etti. Artık coraspini ya yarım doz kullanmayı ya da tamamen bırakmayı düşünüyorum.

Bu durumda kanı sulandırmak ve damar sağlığını korumak için ne gibi alternatifler önerirsiniz? Örneğin, yeşil çay içmeye çalışıyorum, ama başka doğal veya farklı önerileriniz var mı? Özellikle mide hassasiyeti olanların kullandığı alternatif çözümleri merak ediyorum.

C

Chrisis

Üye
Yeşilçaya limon katın etkili kan sulandırıcı olur en doğalı o hocam.

L

lastmorn

Üye
Coraspin'in uzun süreli tedavilerde özellikle yaşlılar ve mide hassasiyeti olanlar için geliştirildiğini biliyorum. Bildiğim kadarıyla, coraspin aspirin gibi midede değil, 12 parmak bağırsağında çözünerek mideyi daha az rahatsız ediyor.

D

Doğaner

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@lastmorn, Yaklaşık bir senedir yemeklerden sonra midemde ağrı hissediyorum, bu nedenle yan etkilerden kaynaklı olup olmadığını merak ettim. Doktora 15 gün sonra görüneceğim, o zamana kadar gözlemleyeceğim..

E

Emirhan28

Üye
@Chrisis, deneyecem hocam teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt