Saç Ekimi Sonrası Boyun Yastığı Kullanımı

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 459
  • Cevap 2

Saç Ekimi Sonrası Boyun Yastığı Kullanımı

1
Saç ekimi sonrası greftlerin zarar görmemesi için boyun yastığı kullanımı çok önemli, özellikle saç ekimi öncesi saçlı deriye sıvı enjekte ediliyor greftlerin daha iyi ekilebilmesi için ve saç ekimi sonrası sıvının arka ense bölgesinden dağılması için kafamızı vücudumuzu ilk 3 gün geriye doğru kafamızı yatirmaliyiz. Aksi takdirde malesef yüzümüzde ödem oluşuyor ve gitmesi çok zor oluyor. Saç ekim merkezleri veriyor saolsunlar bana ekim.yapan Akl Poliklinik saç Ekim merkezi bunu verdi [ATTACH type="full"]1839[/ATTACH][ATTACH type="full"]1840[/ATTACH][ATTACH type="full"]1841[/ATTACH]
2 6
1
Çok işe yarıyor, saç ekimi yaptıranlara kesinlikle tavsiyem arkadaşım da gördüğüm için diyorum sürekli kafa arkada olacak onun icin
A

Aydem

Üye
Saç ekimi sonrası greftlerin zarar görmemesi için boyun yastığı kullanımı çok önemli, özellikle saç ekimi öncesi saçlı deriye sıvı enjekte ediliyor greftlerin daha iyi ekilebilmesi için ve saç ekimi sonrası sıvının arka ense bölgesinden dağılması için kafamızı vücudumuzu ilk 3 gün geriye doğru kafamızı yatirmaliyiz. Aksi takdirde malesef yüzümüzde ödem oluşuyor ve gitmesi çok zor oluyor. Saç ekim merkezleri veriyor saolsunlar bana ekim.yapan Akl Poliklinik saç Ekim merkezi bunu verdi
IMG_20221106_230824.jpg
IMG_20221106_230828.jpg
IMG_20221106_230848.jpg

E

Emrein

Üye
Saç ekimi sonrası boyun yastığı, ilk bir hafta başında mutlaka kullanılması gerekir aksi takdirde greftler yastığa temas ederse zarar görür

E

edias

Üye
Çok işe yarıyor, saç ekimi yaptıranlara kesinlikle tavsiyem arkadaşım da gördüğüm için diyorum sürekli kafa arkada olacak onun icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
74
Toplam ziyaretçi
115

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt