Saç ekimi sonrası bepanthol losyon kullanımı

• Konuyu başlatan Ertan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 195
  • Cevap 0

Saç ekimi sonrası bepanthol losyon kullanımı

1
Saç ekiminden sonra bana Bepanthol losyonu verildi ve 30 dakika beklettikten sonra yıkamam söylendi. Geçmişte yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı herhangi bir jel kullanmak istemediğim için saçımı şekillendirmek için bütün bir gün saçta kalması sorun olur mu diye konu açtım. Saç derim çok çabuk yağlanıyor üstüne birde losyon kalıntısı sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
0 6
1
Saç ekiminden sonra bana Bepanthol losyonu verildi ve 30 dakika beklettikten sonra yıkamam söylendi. Geçmişte yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı herhangi bir jel kullanmak istemediğim için saçımı şekillendirmek için bütün bir gün saçta kalması sorun olur mu diye konu açtım. Saç derim çok çabuk yağlanıyor üstüne birde losyon kalıntısı sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
E

Ertan

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt