Saç Ekimi Sac ekimi sonrasi bepanthol losyon kalıntıları

• Konuyu başlatan Berdan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 165
  • Cevap 5

Sac ekimi sonrasi bepanthol losyon kalıntıları

1
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde saç ekimi yaptırdım ve 3. günden itibaren losyon ve şampuan kullanmaya başladım. İlk yıkama işlemi ekim yapılan klinikte gerçekleşti, ancak sonraki günler evde kendim yapıyorum. Fakat losyon tam olarak geçmiyor, beyaz tortu şeklinde kalıyor. Klinik, bunun normal olduğunu ve bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Ancak, burada paylaşılan fotoğraflarda bu tür beyaz kalıntılara rastlamadığım için tereddüt ettim. Losyonun saç bölgesinde kalmasının bir zararı olabilir mi? Bu konuda deneyimi olanlar var mı?
5 6
1
Merhaba [USER=998]@Blaine[/USER], ikiside olur aynı ürün kabukları yumuşatmak için her iki ürün de işe yarayabilir, ancak bazı farklar var: Altermed panthenol köpük genelde saçı ve deriyi nemlendirmek, iyileştirmek için tercih edilir. İçeriğindeki panthenol, cildin onarılmasına yardımcı olur ve hassas saç ekimi bölgelerinde rahatlatıcı olabilir. Bepanthol köpük sprey bepanthol markası da benzer şekilde cilt yenileme ve nemlendirme özellikleriyle bilinir. Sprey formu, kullanımı kolaylaştırabilir ve hızlı emilim sağlar. Eğer daha kolay uygulanabilir bir ürün arıyorsan, bepanthol sprey formu kullanım açısından pratik olabilir. Ama her iki ürün de kabukları yumuşatma ve nemlendirme konusunda etkilidir.
B

Berdan

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde saç ekimi yaptırdım ve 3. günden itibaren losyon ve şampuan kullanmaya başladım. İlk yıkama işlemi ekim yapılan klinikte gerçekleşti, ancak sonraki günler evde kendim yapıyorum. Fakat losyon tam olarak geçmiyor, beyaz tortu şeklinde kalıyor. Klinik, bunun normal olduğunu ve bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Ancak, burada paylaşılan fotoğraflarda bu tür beyaz kalıntılara rastlamadığım için tereddüt ettim. Losyonun saç bölgesinde kalmasının bir zararı olabilir mi? Bu konuda deneyimi olanlar var mı?

A

Alahan

Üye
10. günden sonra dairesel hareketlerle şampuanlayarak bu kalıntıları çıkartabilirsin, ancak şu an zorlayarak greftlerine zarar verme. Aslında ilk etapta köpük sprey şeklinde olan losyonlar kullanılsa, böyle bir sorun yaşanmazdı. O losyonlar, özellikle ilk yıkamalarda zor çıkabiliyor.

lusyus

lusyus

Üye
Saçta kalsın zaten deri emsin nemlensin diye yumuşasımin diye sürülüyor. Deri emer bir kaç dakka içinde kaybolur. Çıkmayanı çıkması için zorlamaya gerek yok

B

Berdan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediginiz gibi kaşıntılara ellemiyorum emin olmak icin sormustum. Tesekkurler cevaplar icin.

B

Blaine

Üye
Arkadaşlar selamlar, kabukları yumuşatmak için altermed panthenol köpük mü yoksa bepanthol köpük sprey mi alim?

H

Hairworld

Üye
Merhaba @Blaine, ikiside olur aynı ürün kabukları yumuşatmak için her iki ürün de işe yarayabilir, ancak bazı farklar var:

Altermed panthenol köpük genelde saçı ve deriyi nemlendirmek, iyileştirmek için tercih edilir. İçeriğindeki panthenol, cildin onarılmasına yardımcı olur ve hassas saç ekimi bölgelerinde rahatlatıcı olabilir.

Bepanthol köpük sprey bepanthol markası da benzer şekilde cilt yenileme ve nemlendirme özellikleriyle bilinir. Sprey formu, kullanımı kolaylaştırabilir ve hızlı emilim sağlar.

Eğer daha kolay uygulanabilir bir ürün arıyorsan, bepanthol sprey formu kullanım açısından pratik olabilir. Ama her iki ürün de kabukları yumuşatma ve nemlendirme konusunda etkilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
72
Toplam ziyaretçi
112

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt