Saç ekimi sonrası Altermed Panthenol sprey kullanımı

• Konuyu başlatan Ayhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 399
  • Cevap 2

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası altermed Panthenol sprey kullananlar var mı, ben ekimin 3. günündeyim. Bepanthol losyon kullanmıştım yıkamadan önce kullanıyorum, fakat yıkadıktan sonra losyonun beyazlıkları kafadan tam çıkmıyor. Ekim merkeziyle görüştüm söyledikleri şekilde yapıyorum yine de olmuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz, nerde hata yapıyorum? [ATTACH type="full" alt="Saç ekimi sonrası Altermed Panthenol sprey kullanımı"]1760[/ATTACH]
2 6
1
Dostum niye kullanacağız bunu ?
A

Ayhan

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası altermed Panthenol sprey kullananlar var mı, ben ekimin 3. günündeyim. Bepanthol losyon kullanmıştım yıkamadan önce kullanıyorum, fakat yıkadıktan sonra losyonun beyazlıkları kafadan tam çıkmıyor. Ekim merkeziyle görüştüm söyledikleri şekilde yapıyorum yine de olmuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz, nerde hata yapıyorum?

Ö

örken

Üye
Losyon kalıntısı bendede kalıyordu fazla zorlamayın kremin özelliği bu şekilde

E

erco

Üye
Dostum niye kullanacağız bunu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt