Yardım Saç ekimi sonrası ağrılarım çok fazla nasıl geçer

• Konuyu başlatan bady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 172
  • Cevap 0

Saç ekimi sonrası ağrılarım çok fazla nasıl geçer

1
Hayırlı akşamlar , Arkadaşlar saç ekimi sonrası ağrılarım çok fazla nasıl geçer saç ekimimin 4. günü asıl zor tarafı ekimden sonraki günlermiş, saç alınan donür alanında bir ağrı, bir yanma Gece sabaha kadar uyutmuyor, ALLAH rızası için önerisi olan tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
0 6
1
Hayırlı akşamlar , Arkadaşlar saç ekimi sonrası ağrılarım çok fazla nasıl geçer saç ekimimin 4. günü asıl zor tarafı ekimden sonraki günlermiş, saç alınan donür alanında bir ağrı, bir yanma Gece sabaha kadar uyutmuyor, ALLAH rızası için önerisi olan tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
B

bady

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt