Saç ekimi sonrası ağır işte çalışmak

• Konuyu başlatan Ace
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 180
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası ağır işte çalışmak

1
Selamlar arkadaşlar, saç ekimi 61 gün oldu geçenlerde güneş altında 37 derece sıcaklıkta şapka takarak çalıştım ve çok terledim. Aynı zamanda yüzümde sıcaktan dolayı sivilceler çıktı. Bu durumda saç ekimi yaptırmış olmam ekilen saçlara zarar vermiş olabilir mi? Böyle bir sıcak hava ve terleme saç ekimi sonuçlarını etkiler mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 6
1
[USER=1048]@Ace[/USER], hocam nereye saç ekimi yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
A

Ace

Üye
Selamlar arkadaşlar, saç ekimi 61 gün oldu geçenlerde güneş altında 37 derece sıcaklıkta şapka takarak çalıştım ve çok terledim. Aynı zamanda yüzümde sıcaktan dolayı sivilceler çıktı. Bu durumda saç ekimi yaptırmış olmam ekilen saçlara zarar vermiş olabilir mi? Böyle bir sıcak hava ve terleme saç ekimi sonuçlarını etkiler mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

H

Huntell

Üye
Ekim olalı 61 gün geçmiş artık kökler tamamen yeni yerlerine alışmış olmalı çok basınç olsa bile bir şey olmaz aşırı sıcaktandan sonra olacağını zannetmiyorum çok sıkıntı yapma.

M

Mirage

Üye
@Ace, hocam nereye saç ekimi yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
52
Toplam ziyaretçi
81

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt