Saç ekimi sonrası 8. Gün kafaya darbe almak

• Konuyu başlatan Lebron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 502
  • Cevap 5

Saç ekimi sonrası 8. Gün kafaya darbe almak

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi olalı 8 gün oldu çok dikkat etmeme rağmen kafamın tepe bölgesini arabadan inerken hafif şiddette çarptım hafiften sürtünme yaparak baskı oldu canımı çok sıktı bu olay o kadar dikkat ettim. Kanama olmadı ama ağrı bayağı oldu zonglama gibi hissettim. Bu durumu doktora sordum cevabı "o çarptığın bölgenin hangi alana etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir" dedi. Şimdi bu cevap ne anlama geliyor diğer yerlerdeki ekilen saçlaramı zarar verir. Yani çıkmama ihtimali olabilir diye anladım. Sizce kanama olmayan hafif bir çarpmanın etkisinin tepe bölgesinden ön tarafa kadar etki etmesi hakkında yorumlarınız benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın.
5 6
1
[QUOTE="Lebron32, post: 6773, member: 719"] Xallez cevabın icin tesekkur ederim çok sert bir darbe dedin orda kanama oldu mu ve sonra sac çıktı mı? [/QUOTE] Aracı düşük kotta park ettkten sonra üst duvara kafayı vurdum gözlerim kararır gibi oldu o derece yani sert vurdum çok şükür kanama olmadı şimdi 3 ay oldu bir sorun yok sizin yazdığınız gibi heryere etki etseydi önlerde saç çıkmayabilirdi evham yapmamanı tavsiye ederim aslında en kötüsü stres
L

Lebron

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi olalı 8 gün oldu çok dikkat etmeme rağmen kafamın tepe bölgesini arabadan inerken hafif şiddette çarptım hafiften sürtünme yaparak baskı oldu canımı çok sıktı bu olay o kadar dikkat ettim. Kanama olmadı ama ağrı bayağı oldu zonglama gibi hissettim. Bu durumu doktora sordum cevabı "o çarptığın bölgenin hangi alana etki edeceği belli olmaz ön tarafa bile etki edebilir" dedi. Şimdi bu cevap ne anlama geliyor diğer yerlerdeki ekilen saçlaramı zarar verir. Yani çıkmama ihtimali olabilir diye anladım. Sizce kanama olmayan hafif bir çarpmanın etkisinin tepe bölgesinden ön tarafa kadar etki etmesi hakkında yorumlarınız benim icin cok degerli arkadaslar lutfen yorum yazın.

X

Xallez

Üye
Birşey olacağını düşünmüyorum hocam eğer çarpmak çok sert ve kanamalı olsaydı belki köklere zarar verebilirdi elimize attığınızda kanama ya da kök falan gelmediyse sıkıntı olmaz canınızı sıkmayın aynı durum benim de başıma gelmişti ekimin 15 günde ve çok sert vurmuştum kafamı hiçbir şey olmadı.

B

Bekir

Üye
saç ekimi sonrası kafaya darbe aldıysan kardeşim saç ekimi yaptırdığın merkeze resim atmalısın hemen

L

Lebron

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birşey olacağını düşünmüyorum hocam eğer çarpmak çok sert ve kanamalı olsaydı belki köklere zarar verebilirdi elimize attığınızda kanama ya da kök falan gelmediyse sıkıntı olmaz canınızı sıkmayın aynı durum benim de başıma gelmişti ekimin 15 günde ve çok sert vurmuştum kafamı hiçbir şey olmadı.
Xallez cevabın icin tesekkur ederim çok sert bir darbe dedin orda kanama oldu mu ve sonra sac çıktı mı?

L

Lebron

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X

Xallez

Üye
Xallez cevabın icin tesekkur ederim çok sert bir darbe dedin orda kanama oldu mu ve sonra sac çıktı mı?
Aracı düşük kotta park ettkten sonra üst duvara kafayı vurdum gözlerim kararır gibi oldu o derece yani sert vurdum çok şükür kanama olmadı şimdi 3 ay oldu bir sorun yok sizin yazdığınız gibi heryere etki etseydi önlerde saç çıkmayabilirdi evham yapmamanı tavsiye ederim aslında en kötüsü stres

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
59
Toplam ziyaretçi
96
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt