Saç ekimi sonrası 8. gün kafamı çarptım

• Konuyu başlatan MeLBour
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 220
  • Cevap 1

Saç ekimi sonrası 8. gün kafamı çarptım

1
Merhabalar saç ekimi yaptırdım 7 gün sonra kafamın üstünü çarptım evde bişey alırken eğilmiştim masanın altına o kadar dikkat ettmeme rağmen hafif sert şekilde kafa üstüne çarptım kanama olmadı. O bölgede tamamen greft kaybı olur mu yoksa. En fazla 5-10 greft mi kaybolur mu sizce?
1 6
1
Kanama olmadıysa kökü kanlı greft çıkmadıysa bilet olmaz ama sert darbe tutunan kökü oynarmış olabilir mi onu bilemeyiz moralini yüksek tut.
M

MeLBour

Üye
Merhabalar saç ekimi yaptırdım 7 gün sonra kafamın üstünü çarptım evde bişey alırken eğilmiştim masanın altına o kadar dikkat ettmeme rağmen hafif sert şekilde kafa üstüne çarptım kanama olmadı. O bölgede tamamen greft kaybı olur mu yoksa. En fazla 5-10 greft mi kaybolur mu sizce?

H

Heptwo

Üye
Kanama olmadıysa kökü kanlı greft çıkmadıysa bilet olmaz ama sert darbe tutunan kökü oynarmış olabilir mi onu bilemeyiz moralini yüksek tut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt