Saç ekimi öncesi proscar, biotin, keratin tablet kullanımı

• Konuyu başlatan Tahir
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 262
  • Cevap 2

Saç ekimi öncesi proscar, biotin, keratin tablet kullanımı

1
Arkadaşlar saç ekimi öncesi bazı doktorlar proscar ilacını ve biotin vitaminini 6 ay kullan gel öyle ekelim diyorlar bende görüştüğüm bir merkez bana böyle söyledi ancak başka bir yer önermedi proscar incelmiş saçlarda kalınlaşma yapacağı için ekim sürecinin daha başarılı geçmesini sağlıyormuş. Proscar öneren merkez doktor kendiside bu ilacı kullandığını söyledi. İlaç öneren yer ile önermeyen yer arasında ne gibi fark var. Acaba ekim sonucu daha iyi olsun önemsediklerinden dolayı mı ilaç, vitamin öneriyor sizce? Benim ekim öncesi finasterid, biotin ve keratin tableti 6 ay kullanıpta ekim yaptırcam
2 6
1
Proscar kullanıp gitmeni bende öneririm çünkü saçlarda gelişme sağlıyor incelmiş saçları kalınlaştırdığı için ekilecek greftleri ölmemiş saç köklerinin üzerine ekilmesini önlüyor
T

Tahir

Üye
Arkadaşlar saç ekimi öncesi bazı doktorlar proscar ilacını ve biotin vitaminini 6 ay kullan gel öyle ekelim diyorlar bende görüştüğüm bir merkez bana böyle söyledi ancak başka bir yer önermedi proscar incelmiş saçlarda kalınlaşma yapacağı için ekim sürecinin daha başarılı geçmesini sağlıyormuş. Proscar öneren merkez doktor kendiside bu ilacı kullandığını söyledi. İlaç öneren yer ile önermeyen yer arasında ne gibi fark var. Acaba ekim sonucu daha iyi olsun önemsediklerinden dolayı mı ilaç, vitamin öneriyor sizce? Benim ekim öncesi finasterid, biotin ve keratin tableti 6 ay kullanıpta ekim yaptırcam

C

Chrisis

Üye
Doktor doğru söylemiş saçlar ömür boyı dökülmeye devam eder var olan saçlar ileride dökülip seyrelme tekrar oluşacaktır ayrıca proscar, biotin ve keratin var olan saçları güçlendirir daha iyi ekim olması için kullanmak isteyen kullanabilir

T

tween

Üye
Proscar kullanıp gitmeni bende öneririm çünkü saçlarda gelişme sağlıyor incelmiş saçları kalınlaştırdığı için ekilecek greftleri ölmemiş saç köklerinin üzerine ekilmesini önlüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt