Soru Saç ekimi öncesi finasterid kullanmak saçma değil mi

• Konuyu başlatan Ertan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 222
  • Cevap 2

Saç ekimi öncesi finasterid kullanmak saçma değil mi

1
Saç ekiminden önce finasterid kullanmanın, ekimin başarısını artırdığı biliniyor. Ancak, finasterid'i kullanmayı bıraktığımızda, ekimle çıkan saçların yeniden dökülmesi ve kötü bir görünüm ortaya çıkması riski var mı? Bu durumda, ekimden sonra da finasterid kullanmaya devam etmemiz mi gerekiyor? Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?
2 6
1
Bence senin sorun saçma olmuş burdaki amaç zaten mevcut saçları güçlendirmek ve ekilenlerle birlikte daha sık bir görünüm elde etmek. Ekimden sonra ben ilaç kullanmayayım ben hiçbir şey yapmadan ekilen saçlar beni kurtarır diye bir düşünce yanlış. Bu işe girdiysen mutlaka ilaç da kullanmak zorundasın.
E

Ertan

Üye
Saç ekiminden önce finasterid kullanmanın, ekimin başarısını artırdığı biliniyor. Ancak, finasterid'i kullanmayı bıraktığımızda, ekimle çıkan saçların yeniden dökülmesi ve kötü bir görünüm ortaya çıkması riski var mı? Bu durumda, ekimden sonra da finasterid kullanmaya devam etmemiz mi gerekiyor? Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?

A

Aydem

Üye
Olumsuz bir yan etki yoksa normal se herşey kullanılabilir.

P

Player

Üye
Bence senin sorun saçma olmuş burdaki amaç zaten mevcut saçları güçlendirmek ve ekilenlerle birlikte daha sık bir görünüm elde etmek. Ekimden sonra ben ilaç kullanmayayım ben hiçbir şey yapmadan ekilen saçlar beni kurtarır diye bir düşünce yanlış. Bu işe girdiysen mutlaka ilaç da kullanmak zorundasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt