Saç ekimi öncesi çok ağrıyor mu?

• Konuyu başlatan perhand
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 404
  • Cevap 4

Saç ekimi öncesi çok ağrıyor mu?

1
Saç ekimi öncesi çok fazla acı çekenide okudum yada saç ekimi öncesi ağrısı az olanıda 2 sefer mi lokal anestezi yapılıyor bu durum nedir lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum lütfen nedir ne değildir. Ağrıya dayanmak çok mu zor yaptıranlar detay verebilir mi?
4 6
1
saç ekimi sonrası yani saç ekimi yapılmadan önce bir ağrı oluyor iğnelerle :( malesef zor
P

perhand

Üye
Saç ekimi öncesi çok fazla acı çekenide okudum yada saç ekimi öncesi ağrısı az olanıda 2 sefer mi lokal anestezi yapılıyor bu durum nedir lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum lütfen nedir ne değildir. Ağrıya dayanmak çok mu zor yaptıranlar detay verebilir mi?

A

Aydem

Üye
Kişiden kişiye değişebilir bu durum diçi iğnesi gibi düşünebilirsin, ağrı eşiğini ona göre bak işte dişçideki gibi olabilir. Saç ekimi öncesi bu yapılan işlem dayanılmayack gibi değil 2 ay önce kendim yaptırdım benim 2. ekim olduğu için biraz canım yandı diyebilirim.

revivo

revivo

Üye
Saç ekimi yaptıracaksan acıya katlanacaksın ekim sonrası 10 gün önemli sonrası kafanda uyuşukluk oluyor iki üç ay sonra geçiyor merak etme iyice araştır

K

Keep

Üye
Saç ekimi öncesi biraz canı yananlar oluyor.

M

Memory

Üye
saç ekimi sonrası yani saç ekimi yapılmadan önce bir ağrı oluyor iğnelerle :( malesef zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
39
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
94

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt