Saç ekimi nekroz olan var mı?

• Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 571
  • Cevap 4

Saç ekimi nekroz olan var mı?

1
Arkadaşlar ön tarafta böyle bir yara kabuklanması oluştu kabuk dökme işlemi yaparken kanama sonrası oldu siyah bölgeye fazla temasta bulunamadım çünkü dokusu çok yumuşak elimle dokunsam sorun olacak gibi geliyor. Bende öylece birakıp ekim yerine sordum fito krem kullanmamı söylediler ilk iki gün yıkamayın dedi kremi aldım sürdüm şimdi ama içim hiç rahat değil strese girdim şuan fikri olan varmı acaba. [ATTACH type="full"]2322[/ATTACH]
4 6
1
İki gün sonra kabugu alacam bakalım inş dediğin gibi olmaz.
B

Barış

Üye
Arkadaşlar ön tarafta böyle bir yara kabuklanması oluştu kabuk dökme işlemi yaparken kanama sonrası oldu siyah bölgeye fazla temasta bulunamadım çünkü dokusu çok yumuşak elimle dokunsam sorun olacak gibi geliyor. Bende öylece birakıp ekim yerine sordum fito krem kullanmamı söylediler ilk iki gün yıkamayın dedi kremi aldım sürdüm şimdi ama içim hiç rahat değil strese girdim şuan fikri olan varmı acaba.

Saç ekimi nekroz olan var mı.jpg

A

Aytekin

Üye
Şuan bişe yapma kremi hafifçe çok ince tabaka halinde sür bekletip görceksin durumu.

G

Gökbey

Üye
Bekleyip görmek lazım şuan normal gibi görünmüyor

B

Barış

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekleyip görmek lazım şuan normal gibi görünmüyor
Haklısın belki aynı şeyi yaşamış bir arkadaş vardır diye yazdım yardımcı olur diye düşündüm ama yapacak birşey yok beklemekten başka

B

Barış

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki gün sonra kabugu alacam bakalım inş dediğin gibi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
92
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt