Saç ekimi losyon çıkmıyor

• Konuyu başlatan BayX
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 511
  • Cevap 4

Saç ekimi losyon çıkmıyor

1
Arkadaşlar selam, saç ekimi sonrası merkezde yıkama işlemi yapıldı sorun olmadı evde yıkama yaparken kafaya bepanthol losyon tarifteki gibi sürüyorum ama yıkadıktan sonra araçlardaki Bepanthol losyonu bir türlü çıkaramıyorum. Greftlere zarar verecem diye fazla dokunmak istemediğim için nasıl yapcam bir türlü çözemedim. Greftlere zarar vermemek icin tazyiksiz su kullanıyorum ve elimi değmiyorum ama losyon kalıntısı geçmiyor. Yıkamadan önceki gibi temizlemek icin 45 dk uğraştım, yok mudur bunun bir kolay yolu ?
4 6
1
Altermed Panthenol alın kullanımı kolay çabuk çıkıyor
B

BayX

Üye
Arkadaşlar selam, saç ekimi sonrası merkezde yıkama işlemi yapıldı sorun olmadı evde yıkama yaparken kafaya bepanthol losyon tarifteki gibi sürüyorum ama yıkadıktan sonra araçlardaki Bepanthol losyonu bir türlü çıkaramıyorum. Greftlere zarar verecem diye fazla dokunmak istemediğim için nasıl yapcam bir türlü çözemedim. Greftlere zarar vermemek icin tazyiksiz su kullanıyorum ve elimi değmiyorum ama losyon kalıntısı geçmiyor. Yıkamadan önceki gibi temizlemek icin 45 dk uğraştım, yok mudur bunun bir kolay yolu ?

Ö

örken

Üye
Evet bol sürüp yeteri kadar beklemeyince çıkması baya zorlaşıyor ancak losyon bir miktar kalsada bir sorun olacağımı sanmıyorum şahsen bende çıkaramayınca klinik çok önemli değil deri onu emer demişti ancak sizin kafanıza takılıyorsa ekim merkezi ile görüşün derim

V

vural

Üye
Abi aynı sorun bende’de vardı. Rahatsız oldum. Boş bir Fıs Fıs’a su doldur. Onu kullan. Çok faydasını göreceksin. Ben öyle yapıyorum. Çoğu çıkıyor

Y

Yasinak

Üye
arkadaşlar çok nazik davranıyorsunuz belliki avuc içi ile biraz vurmak lazım su tutarak çıkmaz

A

Alahan

Üye
Altermed Panthenol alın kullanımı kolay çabuk çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt