Saç ekimi köpüğünün kafada kalması

• Konuyu başlatan Yasinbusso
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 157
  • Cevap 2

Saç ekimi köpüğünün kafada kalması

1
Ekimin 8. günündeyim saç yıkama öncesi sıkılan köpük yıkama sonrasında tam gitmiyor gibi gözüküyor çok su altında durmamak istiyorum veya çok dokunmak istemiyorum günlük yıkamada fazla suyun bir zararı olur mu ?
2 6
1
Fazla suyun hiç bir zararı olmaz lakin çok fazla sıcak su ile yıkanmamaya gayret et ilk 10 gün ılık veya sıcak bir miktar
Y

Yasinbusso

Üye
Ekimin 8. günündeyim saç yıkama öncesi sıkılan köpük yıkama sonrasında tam gitmiyor gibi gözüküyor çok su altında durmamak istiyorum veya çok dokunmak istemiyorum günlük yıkamada fazla suyun bir zararı olur mu ?

L

lastmorn

Üye
Saç aralarında köpük kalıntıların tam gitmemesi sorun yapmaz yıkamadan 5 dakika öncesinde sprey ile nemlendirip ılık suyla çok tazyikli olmadan yıkamak gerek

A

Aydem

Üye
Fazla suyun hiç bir zararı olmaz lakin çok fazla sıcak su ile yıkanmamaya gayret et ilk 10 gün ılık veya sıcak bir miktar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt