Saç ekimi kabukların dökülmesi

• Konuyu başlatan volkan06
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 246
  • Cevap 2

Saç ekimi kabukların dökülmesi

1
Selamün aleyküm arkadaşlar 10 temmuzda saç ekimi yaptırdım ve hala başımda kabuklar mevcut. Yıkama sırasında saç kaybı yaşıyorum. Kabukları nasıl temizlemeliyim? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
2 6
1
Saçınızı ıslatın yumuşatıcı losyonu sürün 5 dakika bekletin yıkayın. Hafifçe bastır kendiliğinden çıkar kabuklar.
V

volkan06

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar 10 temmuzda saç ekimi yaptırdım ve hala başımda kabuklar mevcut. Yıkama sırasında saç kaybı yaşıyorum. Kabukları nasıl temizlemeliyim? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

O

Orçun

Üye
Kabuklar ilk 10 gün içinde dökülür.Bir haftadan sonra saçları yıkarken biraz bastırarak yıkamanız gerekiyor. Kabukları zamanında almanız gerekiyor. Bepanthol yumuşatıcı losyon kullanın. Biraz bastırarak yıkarsanız, kabuklar dökülür..

H

Huntell

Üye
Saçınızı ıslatın yumuşatıcı losyonu sürün 5 dakika bekletin yıkayın. Hafifçe bastır kendiliğinden çıkar kabuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
45
Çevrim içi ziyaretçiler
77
Toplam ziyaretçi
122

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt